Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Χειμώνας 2021 – 2022 του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης 

(πατήστε εδώ)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

08  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | CATERING | Γιατί συμφέρει τα εστιατόρια να προσφέρουν catering
10  ΑΦΙΕΡΩΜΑ | ΡΟΔΙ | Κόκκινο και τυχερό
14  ΤΑΣΕΙΣ / ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ | ΤΣΑΙ | Είμαστε ό,τι πίνουμε!
16  ΤΑΣΕΙΣ / ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ | TAKE OUT | COVID – Η αλλάγη στον κλάδο των εστιατορίων
18  MARKETING | ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ | COVID – Αλλάζοντας τη στρατηγική της επιχείρησής σας
20  MANAGEMENT | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | COVID – Διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού
22  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | BARTENDER | Top συμβουλές για bartenders που… ξεχωρίζουν
24 ΤΑΣΕΙΣ / ΚΑΦΕΣ | VEGAN | Ποια είναι τα καλύτερα -μη γαλακτοκομικά- γάλατα για τον καφέ!
28  ΤΑΣΕΙΣ / ΠΟΤΑ | ΟΙΝΟΣ | Πώς η πανδημία έφερε στο προσκήνιο νέες τάσεις
32  ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ | ASPA | Το υπόσκαφο εστιατόριο της Σαντορίνης
38  ΤΑΣΕΙΣ / ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | ΜΠΛΕ | Το χρώμα της γαστρονομίας στο μέλλον
44  DESIGN / BAR | CRAZY PIANOS | Αδιαμφισβήτητα ένα διαφορετικό bar
50  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | MIRAGGIO | Έμφαση στη Γαστρονομία
54  DESIGN / RESTAURANT | BARVY | Όταν η Γαστρονομία συναντά την Τέχνη
58  ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ | SUPPLIERS GUIDE | Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!

Μπορείτε να Ξεφυλλίσετε το τεύχος εδώ: issuu.com

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!

Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ!

www.hoteldesign.gr/exoplismos-xenodoxeiwn-estiasis