Ο κλάδος της φιλοξενίας θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο προκλήσεων εν μέσω της πανδημίας το 2021 και η επιτυχία θα βασιστεί στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες και οι μεμονωμένες ιδιοκτησίες ανταποκρίνονται στις βασικές τάσεις που είναι έτοιμες να διαμορφώσουν το επόμενο έτος.

Βελτιωμένα πρωτόκολλα υγιεινής

Ο κλάδος της φιλοξενίας εφάρμοσε γρήγορα τις αυξημένες διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής τις εβδομάδες και τους μήνες μετά την πρώτη εκδήλωση της πανδημίας COVID-19 τον Μάρτιο του 2020, αλλά οι εταιρείες είναι πιθανό να συνεχίσουν να αναπτύσσουν και να βελτιώνουν τα διάφορα προγράμματα υγιεινής διαμονής και τις συνεργασίες τους στο νέο χρόνο, καθώς δεν διαβεβαιώνουν μόνο τους επισκέπτες, αλλά διαχωρίζονται από τον ανταγωνισμό.

Τεχνολογία Touchless

Η ελαχιστοποίηση των σημείων επαφής θα συνεχίσει να είναι πρωταρχικός στόχος στον τομέα των ταξιδιών το νέο έτος, καθώς τα ξενοδοχεία, τα αεροδρόμια, τα εστιατόρια και άλλα μέρη έχουν στραφεί σε εφαρμογές για κινητά και κωδικούς QR για τη μείωση της εξάπλωσης δυνητικά επιβλαβών μικροβίων. Το 2021, τα ξενοδοχεία θα αυξήσουν την υιοθέτηση τεχνολογίας που μειώνει τον αριθμό των σημείων επαφής. Οι δυνατότητες όπως τα διαδικτυακά check-in και check-out, τα κλειδιά κινητής τηλεφωνίας και οι ρυθμίσεις δωματίου που ελέγχονται από την τεχνολογία Internet of Things (IoT) θα γίνουν πολύ πιο κοινές.

Πηγή: foxnews.com