Μια εμβληματική συνεργασία μεταξύ του ηγέτη στο χώρο της καλλυντικής τουριστικής βιομηχανίας,  Groupe GΜ και της παγκόσμιας αυτοκρατορίας καλλυντικών Estee Lauder, υπεγράφη πρόσφατα, με σκοπό να δημιουργηθεί η αναζωογονητική και τονωτική σειρά «Lime, Basil & Mandarin», που είναι το signature άρωμα της Jo Malone London.

H μοναδική καλλυντική σειρά της Jo Malone London δίνει νέο ορισμό στην περιποίηση του φιλοξενούμενου, μεταμορφώνοντας κάθε δωμάτιο σε κάθε ξενοδοχείο. Όταν το μοντέρνο συναντά το κλασσικό. Πιπεράτος βασιλικός και αρωματικό λευκό θυμάρι. Ένα άρωμα που χαρίζει απλόχερα την αίσθηση που αφήνει το δροσερό αεράκι, εμπλουτισμένο με ένα cocktail από νότες με μανταρίνι και lime.

Η σειρά της Jo Malone London aποπνέει ένα τολμηρό άγγιγμα πολυτέλειας, αλλά ταυτόχρονα είναι λιτή και απέριττη. Για εκείνον. Για εκείνη. Διατίθεται σε μπουκάλια των 40ml και 75ml σε αφρόλουτρο, σαμπουάν, μαλακτική κρέμα μαλλιών και ενυδατική κρέμα σώματος & χεριών.  Αρωματικά σαπούνια των 30g και 50g, όλα τοποθετημένα σε έναν αυθεντικό  δίσκο παρουσίασης και πολυτελή κουτιά, όλα κομψά αμπαλαρισμένα, θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που θα διαρκέσει για πάντα.

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και ακόμη έξι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης από τη Suitel AE.

Suitel ΑΕ – Παλλήνης 38, Νέα Κηφισιά – Τηλ. 210 8076523 – websitewww.suitel.gr