Η νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα περιεχομένου της LG βοηθά τους επαγγελματίες του κλάδου του Τουρισμού να διαχειριστούν αποδοτικά τους διαθέσιμους πόρους διαφοροποιώντας την επιχείρησή τους

Η LGElectronics (LGπαρουσιάζει στην Ελληνική αγορά την Pro:Centric Direct, την νέα Infotainementπλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα LG Pro:Centric Direct, όπως και οι προηγούμενες smartPro:Centricπλατφόρμες,είναι συμβατή με ξενοδοχειακά συστήματα PMS,ενώ διαθέτει εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας καθώς και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών  όπως την‘Υπηρεσία με ένα κλικ’ (1-Click Service), Notice, Ticker,Adbanner,καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του δικτύου IPτου ξενοδοχείου.

Το εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας καθώς και η διαδραστική υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη,ενώ παράλληλα η πλατφόρμα δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων υπηρεσιών για τη μετάδοση μηνυμάτων (Notice, Tickerκλπ.)και εργαλείων γιατην αναπαραγωγή και την εύκολη διαχείριση περιεχομένου.

Διαδραστικές Υπηρεσίες και Διαφήμιση (InteractiveService&Advertisement)

Η λειτουργία ‘Υπηρεσία με ένα κλικ’ (1-Click Service) βελτιώνει την άνεση των επισκεπτών και την αποτελεσματικότητα της διαχειριστικής ομάδας του ξενοδοχείου. Πατώντας απλά κλικ στο κουμπί υπηρεσίας που βρίσκεται στην οθόνη, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να ζητήσουν μια σειρά από υπηρεσίες όπως καθαρισμός δωματίου, πλυντηρίου κ.α. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει στους ξενοδόχους Έτοιμα Εργαλεία Διαφήμισης (Advertisement Tools Ready)μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων με την εύκολη τοποθέτηση στατικών banners, κειμένων και φωτογραφιών σε όποιο σημείο επιθυμούν.

      

Ομαδική και απομακρυσμένη διαχείριση (Group Remote management) 

Μέσω της υπηρεσίας room grouping, προσφέρεται η δυνατότητα διαφοροποίησης των καναλιών που είναι διαθέσιμα σε κάθεgroup επισκεπτών ή ακόμα και σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψης στο ξενοδοχείο (επαγγελματικό συνέδριο, οικογενειακές διακοπές κλπ) ή την μητρική γλώσσα του επισκέπτη βελτιστοποιώντας την εμπειρία διαμονής του. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας ο διαχειριστής μπορεί να διαμορφώσει τις λειτουργίες των τηλεοράσεων και να αναβαθμίσει το λογισμικό εξ’ αποστάσεως, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού.Τέλος, η υπηρεσία Notice διατίθεται είτε ανά δωμάτιο ή ανά γκρουπ δωματίων για την αποστολή ειδοποιήσεων όπως προσφορές στο εστιατόριο ή στο spa του ξενοδοχείου, ενώ η υπηρεσία Tickerεπιτρέπει στο διαχειριστή να δημιουργήσει μήνυμα(κυλιόμενο κείμενο), για να προβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές στα δωμάτια.

Εύκολα στη χρήση και σύγχρονα templates (Intuitive&Stylish templates)

Η πλατφόρμα Pro:CentricDirectυποστηρίζει τρεις τύπους εύκολων στη χρήση και σύγχρονων templates (Cinematic-type, Grid-type, Bar-type). Στην περίπτωση που ο επαγγελματίας θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και να μην σχεδιάσει ένα πλήρως προσωποποιημένο template, μπορεί να επιλέξει ένα από τα προεγκατεστημένα άκρως εντυπωσιακά, έξυπνα και με κομψό σχεδιασμό templates για την προώθηση των υπηρεσιώντου.

Πλήρως προσαρμοσμένο περιεχόμενο (Fully customizable content)

Η λύση Pro:CentricDirect της LG παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία που ασχολείται με τον κλάδο του Τουρισμού να προσαρμόσει πλήρως το περιεχόμενο που μοιράζεται με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου για να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Η νέα πλατφόρμα της LGπροσφέρει ένα εύκολα επεξεργάσιμο περιβάλλον καθώς και απλά εργαλεία για τη δημιουργία εντυπωσιακών templates, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν την μοναδική ταυτότητα του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, προσφέροντας free design templates και δυνατότητα προσαρμογής των γραφικών στοιχείων (widgets)προσφέρει ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματία για την επεξεργασία φωτογραφιώνκειμένων και links τοποθετώντας τα σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί, εύκολα και απλά, μέσω λειτουργίας Drag&Drop. Mε αυτό τον τρόπο διαφοροποιεί την επιχείρησή του από οποιαδήποτε άλλη δημιουργώντας μια πρώτη, δυνατή εντύπωση στον επισκέπτη.