Συνολική ποιότητα: Αντοχή σε καταπόνηση, συχνό καθαρισμό και ηχομόνωση!

Ένα βήμα εξέλιξης στον τομέα των επαγγελματικών, ξενοδοχειακών δαπέδων.

Η νέα τάση που ακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς φιλοξενίας είναι η συνολική ποιότητα. Ένας χώρος για να κερδίσει τον επισκέπτη πρέπει να επικοινωνεί πως σέβεται τις ανάγκες του επισκέπτη του και έχει σχεδιαστεί για να του προσφέρει συνολική άνεση.

Η θετική εμπειρία ενός επισκέπτη σε ένα κατάλυμα κερδίζεται από την αδιαπραγμάτευτή καθαριότητα και την προσεγμένη αισθητική και αναβαθμίζεται από την άνεση ενός ήσυχου και ξεκούραστου περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο ολοένα και πιο συχνά οι ακουστικοί μηχανικοί επιστρατεύονται στην μελέτη κατασκευής ή ανακαίνισης χώρων φιλοξενίας που στοχεύουν στην εμπειρία συνολικής ποιότητας.

Τα δάπεδα HYDROCORK Wicanders αποτελούν την επιλογή που εμπιστεύονται πολλοί επαγγελματίες της εστίασης γιατί συγκεντρώνουν μεγάλη αντοχή, εύκολη τοποθέτηση και πάχος μόλις 6mm – ιδανικό σε περιπτώσεις ανακαίνισης. Είναι 100% waterproof και καθαρίζονται εύκολα καθημερινά, ενώ προσφέρουν όλη την άνεση ενός ηχομονωτικού, θερμομονωτικού υλικού με εξαιρετικά ζεστή αισθητική décor ξύλου.

Τα δάπεδα HYDROCORK Wicanders αποτελούν την εξέλιξη των βινυλικών δαπέδων. Συνδυάζουν επιφάνεια (Wear layer 0,55mm) και υπόστρωμα βινυλίου, με πυρήνα 2,7mm φελλού. Έτσι προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στη χρήση και την υγρασία (Waterproof), ενώ συνδυάζουν όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού.

Ο φελλός στον πυρήνα τους προσφέρει άνεση, ηχομόνωση, θερμομόνωση και ελαστικότητα. Απορροφά φυσικά τον ήχο (κτυπογενή και διαχεόμενο), διατηρεί ευχάριστα τη θερμοκρασία του σώματος και του χώρου και μειώνει την ένταση στις αρθρώσεις, προσφέροντας ένα ποιοτικό περιβάλλον.

Η συμπαγής δομή Corktech από ειδικά επεξεργασμένο πεπιεσμένο φελλό 2,7mm, καθιστά τα δάπεδα HYDROCORK ιδιαίτερα σταθερά και ανθεκτικά στην υγρασία, ενώ το εξελιγμένο κούμπωμα PRESSfit αξιοποιεί τη φυσική ικανότητα συμπίεσης κι επαναφοράς του φελλού, σφραγίζοντας όπως ένα πώμα μπουκαλιού. Έτσι, προσφέρει σταθερή τοποθέτηση και εξαιρετική στεγανοποίηση.

Με πάχος μόλις 6mm τα δάπεδα Hydrocork τοποθετούνται πλωτά ή κολλητά πάνω από οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, σε όλους τους χώρους – ακόμα και στα μπάνια – συνιστώντας ιδανική λύση για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση.

Τα δάπεδα Wicanders HYDROCORK διατίθενται σε μεγάλη γκάμα décor ξύλου και πέτρας με εξαιρετικά ρεαλιστική υφή. Προσφέρουν εργοστασιακή LIMITED LIFETIME WARRANTY για χώρους κατοικιών και 15 ετών για επαγγελματικούς χώρους.

Τα δάπεδα Wicanders αποτελούν μια σύγχρονη οικολογική εναλλακτική. Παράγονται στην Ευρώπη, από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας φελλού στον κόσμο WICANDERS AMORIM, με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο και διαθέτουν όλα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας και υγιεινής GREENGUARD, EPD, TUV, CE, Α+ VOC, BLUE ANGEL.

Στην T.G. WAYS ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ θα βρείτε την πλήρη γκάμα δαπέδων WICANDERS και όλη την τεχνογνωσία για τα δάπεδα Wicanders HYDROCORK, καθώς και έμπειρα, εξειδικευμένα συνεργεία για την τοποθέτηση τους στο χώρο σας.