Μέσα από στενές επαφές μας με τους αρχιτέκτονες και τους φορείς εκμετάλλευσης των εν λόγω χώρους, γνωρίζουμε ακριβώς ποιες είναι οι απαιτήσεις, όταν πρόκειται για φωτισμό.

Όπου αισθανθούν άνετα οι επισκέπτες σας, θα είναι περισσότερο διατεθειμένοι να συστήσει την εμπειρία τους με τους φίλους, τις οικογένειες και τους συναδέλφους τους. Ο σωστός φωτισμός στη σωστή περιοχή παίζει σημαντικό ρόλο.

Η είσοδος είναι όπου ο επισκέπτης περιμένει να εξυπηρετηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά είναι επίσης είναι και η πρώτη στιγμή ικανοποίησης του, ενώ το κέντρο ευεξίας, χρειάζεται ένα προγραμματιζόμενο χρωματιστό φωτισμό να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση χαλάρωσης.

Κάθε περιοχή έχει τη δική του συγκεκριμένη απαίτηση φωτισμού για βέλτιστη εμπειρία. Επιπλέον, η σωστή ποιότητα του φωτισμού LED για ξενοδοχεία σίγουρα μπορεί να συμβάλει στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας ενός χώρου στην άμεση οικονομική άποψη. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πυρακτώσεως και φωτισμού αλογόνου, εξοικονόμηση για την ενεργειακή κατανάλωση των έως και 80% δεν είναι ουτοπία. Ακόμη και οι δαπάνες συντήρησης για την αντικατάσταση του λαμπτήρα μπορεί να εξαλειφθεί.

H LEDITNOW δίνει επίσης προσοχή στο εξωτερικό εκτός από το εσωτερικό φωτισμό. Τα φωτιστικά μας για ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και set-ups.

Τα LED προϊόντα μας μπορούν να ρυθμιστούν άριστα στα επιθυμητά επίπεδα για να επιτευχθεί ακριβώς τη σωστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Ξέρατε ότι αν ντιμάρουμε ένα φωτιστικό LED, η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται ακόμη περισσότερο;

Αυτό σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, όπου η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται σχεδόν στο 99%.

https://www.leditnow.gr