Όταν ένας γονιός οργανώσει παιδικό πάρτυ, γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιτυχία του είναι αρκετά δύσκολη. Τα παιδιά βαριούνται εύκολα και πλέον δύσκολα εντυπωσιάζονται με κάτι. Ο κλόουν ή ο ανιματέρ είναι απαραίτητοι, για να αναλάβουν τη διασκέδαση και την απασχόλησή τους για ώρα, όμως αυτό δεν αρκεί. Εδώ λοιπόν συμβάλλει ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης που χρειάζεται ένα Catering για την δημιουργία πρωτότυπων γλυκών, ώστε να δώσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα προς τον πελάτη σας. Ας δούμε περισσότερες πληροφορίες.

Μηχανή για μαλλί της γριάς

Δεν υπάρχει παιδί που δεν εκστασιάζεται όταν βλέπει για πρώτη φορά μηχανή για μαλλί της γριάς. Από ένα σχεδόν άδειο δοχείο που περιέχει λίγη ζάχαρη δημιουργείται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γύρω από ένα ξυλάκι. Το ξυλάκι τοποθετείται μέσα στη συσκευή, η οποία με τη βοήθεια της φυγοκέντρησης φτιάχνει νήματα ζάχαρης. Τα νήματα αυτά τυλίγονται σιγά σιγά γύρω από το ξυλάκι, το οποίο μοιάζει να γεμίζει με γλυκάδα και χρώματα μέσα από ένα κενό. Τα παιδιά καταλήγουν να κρατούν στα χέρια τους ένα τεράστιο προϊόν, το οποίο είναι εξαιρετικά γλυκό στη γεύση του.

Με μια τέτοια συσκευή στο πάρτυ το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά θα μαζευτούν γύρω της, για να χαζέψουν την παρασκευή αυτού του μοναδικού γλυκού. Στην αγορά υπάρχουν διάφορες συσκευές για μαλλί της γριάς. Μερικές είναι μικρές και αρκετά απλές, όμως υπάρχουν και άλλες  που διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά όπως φωτισμό και μουσική ή έχουν τροχύλατη βάση μεταφοράς. Μία τέτοια μηχανή για μαλλί της γριάς είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το απόλυτο σποτ για το πάρτυ που διοργανώνει ο πελάτης σας, θυμίζοντας στα παιδιά χαρούμενες γιορτές και διακοπές!

Κρεπιέρα

Ένα από τα αγαπημένα γλυκά των παιδιών είναι οι κρέπες. Τα περισσότερα παιδιά προτιμούν τις γλυκές κρέπες με σοκολάτα, φρούτα, μπισκότο κ.α καθώς γενικότερα λατρεύουν τα γλυκά. Ανήκουν στα γλυκίσματα που είναι αρκετά απλά στην παρασκευή τους και προτιμώνται από μικρούς αλλά και μεγάλους. Οι επαγγελματικές κρεπιέρες υπόσχονται να αυξήσουν την ταχύτητα προετοιμασίας της κρέπας και να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Πρόκειται για εξαιρετικά χρήσιμη συσκευή με δυνατότητες ευελιξίας ως προς την επιλογή της. Στο εμπόριο υπάρχουν κρεπιέρες αερίου αλλά και ηλεκτρικές που υπόσχονται γρήγορο και άριστο ψήσιμο του φύλλου. Προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς και αυτό αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιλογής για ένα catering. Το μόνο που θα απομένει, είναι να επιλέξετε υλικά που θα ευχαριστήσουν το σύνολο των επισκεπτών του παιδικού πάρτυ.

Παγωτομηχανή

Δεν υπάρχει παιδί που δε λατρεύει το παγωτό. Ακόμα περισσότερο το παγωτό μηχανής, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη γεύση χάρη στην απαλή υφή και φρεσκάδα του. Πρέπει όμως να διασφαλίσετε ότι η παγωτομηχανή μπορεί να καλύψει τη ζήτηση των παιδιών. Είναι απολύτως σίγουρο ότι όλα θα θέλουν να δοκιμάσουν και αν ο γονιός έχει πολλούς καλεσμένους, τότε το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μη φτάσει για όλους ή να πρέπει κάποια παιδιά να περιμένουν για ώρα.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, μηχανές παγωτού επιτραπέζιες που παράγουν 30 λίτρα παγωτού ανά ώρα και άλλες που αρκούν για 200 χωνάκια την ώρα. Επιπλέον η συσκευή παγωτομηχανής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθός της, οπότε θα πρέπει να το ρυθμίσετε σε συνάρτηση με τον αριθμό των παιδιών που θα βρίσκονται στο πάρτυ.

Τέλος, με δεδομένο ότι όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι ευπαθή για κάποιους ανθρώπους, καλό είναι να συζητήσετε με τον γονιό τα  υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή του παγωτού, ώστε να προκύψει ένα ασφαλές προϊόν.

Μηχανή για σιντριβάνι σοκολάτας

Πρόκειται για τον πιο απλό και υγιεινό τρόπο να εντάξετε στις παροχές σας  μια συσκευή για γλυκά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι. Τα σιντριβάνια σοκολάτας λειτουργούν με τον εξής απλό τρόπο. Στο κάτω μέρος της τοποθετείται η σοκολάτα, η οποία ζεσταίνεται και λιώνει. Αφού λιώσει, προωθείται προς τα πάνω, από όπου κυλάει, δημιουργώντας έναν χείμαρρο σοκολάτας.

Είναι οπωσδήποτε ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και εξαιρετικά γευστικό. Τα παιδιά μπορούν να πάρουν ξυλάκια με φρούτα, τα οποία θα τα βουτήξουν μέσα στο σιντριβάνι, τυλίγοντάς τα με σοκολάτα. Η σοκολάτα μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αφού βγει από το ζεστό σιντριβάνι, κρυώνει και δημιουργεί κρούστα γύρω από τα φρούτα. Έτσι, τα παιδιά θα φάνε ένα υγιεινό επιδόρπιο με φρούτα που θα επικροτήσουν όλες οι μαμάδες.

Η προσθήκη αυτής της παροχής στο παιδικό πάρτυ είναι ιδανική για μεγαλύτερα παιδιά. Στα πολύ μικρά παιδιά μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο με τη σοκολάτα να λερώνει κυριολεκτικά κάθε γωνιά του πάρτυ.