Τα ξενοδοχεία είναι γνωστό ότι διαθέτουν minibar τα οποία πολλές φορές κοστίζουν ακριβά σε όποιον αποφασίσει να δοκιμάσει ένα ποτό.

Πολλά, λοιπόν, ξενοδοχεία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι επισκέπτες τους δεν είναι ευχαριστημένοι με την τεράστια χρέωση των προϊόντων του minibar, και αρχίζουν να αναπροσδιορίζουν αυτόν τον “θεσμό” και πλέον, προσφέρουν εναλλακτικά minibar, τα οποία δεν περιλαμβάνουν μόνο βρώσιμα προϊόντα, τα οποία μάλιστα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές.

Εδώ παρουσιάζονται 4 εξωπραγματικά minibar ξενοδοχείων που θα εκπλήξουν οποιονδήποτε επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο Gray Hotel, στο Σικάγο, διαθέτει σε συνεργασία με έναν τοπικό οίκο μόδας, το Tie Bar, ένα minibar που προσφέρει γραβάτες, μαντηλάκια πέτου, παπιγιόν κλπ. Με λίγα λόγια, είναι ένα minibar για ώρες ανάγκης σε περίπτωση που κάποιος ξέχασε αυτό το τόσο σημαντικό αντικείμενο εκτός της βαλίτσας τους.

Ανάλογης αντίληψης είναι και αυτό του ξενοδοχείου Hotel Skeppsholmen, στην Στοκχόλμη, που προσφέρει υψηλής ραπτικής εσώρουχα.

Μιλώντας για εσώρουχα, ένα εξίσου μοναδικό και παράξενο minibar είναι αυτό του ξενοδοχείου Hard Rock Hotel, του Las Vegas. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι εδώ δεν προσφέρονται ποτά αλλά οτιδήποτε μπορεί κανείς να χρειαστεί για μια σεξουαλική πράξη. Πιο απλά, υπάρχουν προφυλακτικά, λιπαντικά, μάσκα για κλειστά μάτια, και πολλά ακόμα τέτοιου είδους αξεσουάρ.

Από την άλλη, το ξενοδοχείο Ace Hotel, στην Νέα Ορλεάνη, έχει τοποθετήσει το minibar του μέσα σε ένα, κανονικού μεγέθους, ψυγείο Smeg, βαμμένο σε vintage χρωματισμούς όπως το πράσινο και το κόκκινο, ενώ είναι εξοπλισμένο με οτιδήποτε χρειάζεται ο επισκέπτης για να δημιουργήσει τα δικά του ποτά.

ΠΗΓΗ: