Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένα σοβαρό ζήτημα που προβληματίζει τους επαγγελματίες της εστίασης, τους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής (κότερα, γιοτ, κρουαζιερόπλοια κ.ά.), όχι μόνο λόγω της αποκρουστικής μυρωδιάς αλλά και λόγω του κινδύνου υπερχείλισης αν είναι μπλοκαρισμένες από χαρτί υγείας. Με τα υδατοδιαλυτά χαρτικά υγείας Foxy το πρόβλημα αντιμετωπίζεται εύκολα!

Έρευνες σε Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Πολωνία και Ισπανία, έδειξαν ότι μεγάλο μέρος των καταναλωτών χρειαζόταν χαρτί υγείας που να απορρίπτεται στη λεκάνη και  να διαλύεται σε νερό (είτε για οικιακή χρήση, είτε για επαγγελματική). Κύριο επιχείρημα είναι η πρόσθετη διευκόλυνση (38%) που προσφέρει κάτι τέτοιο.

Η υδατοδιαλυτότητα των χαρτιών υγείας της Foxy (Bouquet, Camilla, Mega,  Cotton, Quatrefeuilles, Seta και Super Soft) έχει επικυρωθεί από ανεξάρτητους ελέγχους στην Ιταλία, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι τα συγκεκριμένα χαρτιά υγείας διαλύονται σε όλες τις περιπτώσεις και είναι 100% ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζονται από 100% καθαρή κυτταρίνη.

Εξάλλου, τα χαρτικά της Foxy έχουν  περιβαλλοντικές και ποιοτικές πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001, ECOLABEL, FSC, PEFC.

Τι λένε οι επιστήμονες

Οι περιβαλλοντολόγοι εξηγούν ότι η διαλυτότητα ενός υλικού στο νερό (υδατοδιαλυτότητα) είναι μια ιδιαίτερη χρήσιμη για το περιβάλλον ιδιότητα όταν αυτό παρασκευάζεται από αγνά υλικά και είναι βιοαποικοδομίσιμο. Η υδατοδιαλυτότητα βοηθά στην γρήγορη αποδόμηση του υλικού και στην εισαγωγή των φυσικών συστατικών του στην τροφική αλυσίδα των έμβιων όντων.

Για το χαρτί που χρησιμοποιούμε για τις καθημερινές μας ανάγκες η υδατοδιαλυτότητά του μπορεί να είναι ένας μηχανισμός ανακύκλωσης με την προϋπόθεση ότι το χαρτί παρασκευάζεται από αγνή κυτταρίνη.

Γνωρίστε τα υδατοδιαλυτά χαρτιά υγείας Foxy 

Cotton:

Το χαρτί υγείας Foxy Cotton αποτελεί μια πραγματική καινοτομία. Με τα 5 φύλλα του, προσφέρει ένα ασύγκριτο επίπεδο απορροφητικότητας, αντοχής και συνοχής. Πραγματικές βαμβακερές ίνες έχουν προστεθεί στο χαρτί για να δώσουν μοναδική αίσθηση απαλότητας και καθαρότητας. Το “King Size” μέγεθός του (30% μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα χαρτιά) σε συνδυασμό με τη βαμβακερή του υφή, κάνει ξεχωριστή την εμπειρία Foxy Cotton. Το κεντρικό “κέντημα” του κάθε φύλλου υποδηλώνει ότι δεν είναι απαραίτητο πλέον να “διπλώνετε” το χαρτί: ένα φύλλο είναι αρκετό για τις περισσότερες χρήσεις. 

Bouquet:

Το Bouquet είναι το χαρτί υγείας που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις (ροζ, λιλά, μπλε) και σε 3 αρώματα. Είναι κλινικά δοκιμασμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρώμης. Κάθε ρολό Bouquet αποτελείται από 261 κομμάτια χαρτιού, γι’ αυτό και διαρκεί 50% περισσότερο από ένα συνηθισμένο χαρτί υγείας. 

Camilla:

Με άρωμα και διακόσμηση εμπνευσμένα από λουλούδια χαμομηλιού. Το άρωμα λουλουδιών χαμομηλιού και η σύνθεσή του από καθαρή κυτταρίνη αφήνει αίσθηση καθαριότητας και υγείας. Πολύ µεγάλης αντοχής! Κάθε ρολό αποτελείται από 160 φύλλα, δηλαδή 1 φορά παραπάνω από τα συνηθισμένα. 

Mega:

 

Συνδυάζει απαλότητα και μεγάλη αντοχή. Διαθέτει ένα διακριτικό παστέλ decor, ενώ στην κάθε συσκευασία υπάρχουν ανάμεικτα ρολά – άλλα είναι διακοσμημένα με φυλλαράκια και άλλα με λουλούδια βιολέτας. Κάθε ρολό Foxy MEGA αποτελείται από 500 φύλλα χαρτιού και έχει συνολικά 60 μέτρα μήκος, γι’ αυτό και διαρκεί 2½ φορές περισσότερο από ένα κανονικό ρολό υγείας. 

Quatrefeuilles:

Το 4φυλλο αυτό χαρτί υγείας συνδυάζει την οικονομία με την αντοχή. Είναι ένα λευκό, μεταξένιο, ανθεκτικό χαρτί υγείας, που δεν βγάζει χνούδι και δεν τρίβεται. Κάθε ρολό ζυγίζει 140 γραμμ. και αποτελείται από 160 γκοφραρισµένα κοµµάτια. 

Seta: 

 

Το μοναδικό χαρτί υγείας με φυσιολογικό pH που σέβεται το δέρμα και τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Κλινικά δοκιμασμένο στα εργαστήρια της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Ενδείκνυται για δέρματα ευαίσθητα, αλλεργικά και για παιδιά. Με άρωμα πούδρας.   

Super Soft: 

 

Συνδυάζει την ποιότητα, την ποσότητα και την πρακτικότητα. Μοναδικά απαλό και διαρκεί 20% περισσότερο από ένα κανονικό ρολό χαρτιού υγείας. Έχει καπιτονέ υφή και ένα όμορφο γκοφράρισμα από λουλούδια τουλίπας.

Libo – Χαρτικά Foxy

Τηλ. 210 6846 654, 210 5595 548

email: libo@libo.gr

www.foxyhellas.gr