Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Καναδικής Hydropool – της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa στον κόσμο, η Ideales διακρίθηκε ξανά με το Χρυσό Βραβείο Best Dealer 2017 λόγω της άριστης εξυπηρέτησης που προσέφερε στους Πελάτες της, του εμπνευσμένου & δημιουργικού μάρκετινγκ και των αυξημένων κατά 25% πωλήσεων το 2017 στις μονάδες υδροθεραπείας Ideales Spa. Η πολύ εντυπωσιακή τελετή απονομής έγινε στις 31 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Η Ideales συνεχίζει ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία, δρέποντας δάφνες στην παγκόσμια αγορά. Διακρίνεται για πολλοστή χρονιά με το συγκεκριμένο βραβείο τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που επιβραβεύει περίτρανα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και τη δέσμευσή της σε πρακτικές και υπηρεσίες που στοχεύουν πρωταρχικά στην υπέρβαση των προσδοκιών των Πελατών της.

Τα Ideales Spa είναι μονάδες Υδροθεραπείες (hot tubs) με τεχνολογία αιχμής που υπερέχει παγκοσμίως. Απευθύνονται σε όσους θέλουν να εξοπλίσουν το χώρο τους με την ιδανική λύση για απόλυτη υγεία, ευεξία και απόλαυση, αλλά και στις ξενοδοχειακές μονάδες που γνωρίζουν πώς να υπερέχουν από τον ανταγωνισμό αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους.