Η νέα δημιουργία της Electrolux Professional, η Molteni Caractère βραβεύθηκε με το βραβείο GOOD DESIGN®, το οποίο τιμά τα ετήσια κορυφαία επιτεύγματα των καθιερωμένων παγκόσμιων κατασκευαστών και σχεδιαστών, για την επίτευξή τους στην εξαιρετική σχεδίαση και καινοτομία.

Δεν θα μπορούσε να υπήρχε ένα καλύτερο ξεκίνημα για το νέο έτος.
Η νέα σειρά της Molteni, Caractère, πρωτο – λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2017 και ανακοινώθηκε από το Chicago Athenaeum: Ως ένα από τα αστέρια του προγράμματος GOOD DESIGN ® Awards. Το Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, το παλαιότερο και πιο διάσημο παγκόσμιο πρόγραμμα βραβείων, τιμά και αναγνωρίζει το καλύτερο επίτευγμα σχεδιασμού και κατασκευής παγκοσμίως.

Για την βράβευση του 2018, επιλέχθηκαν πάνω από 900 νέα προϊόντα και σχέδια από περισσότερες από 47 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Η έμφαση του GOOD DESIGN® – ακολουθώντας τα αρχικά κριτήρια της δεκαετίας του 1950 – αφορά στην ποιότητα σχεδιασμού με στόχο στην καινοτομία, στην λειτουργικότητα και στην αισθητική. Ο σχεδιασμός της νέας Molteni, Caractère, εκτελέσθηκε ακριβώς για να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις, με πλήρη ανταπόκριση στην Excellence (αριστεία) της Electrolux Professional, αναμιγνύοντας την καθιερωμένη κληρονομιά με ένα σύγχρονο στυλ.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την αναγνώριση, η οποία προέρχεται από το πιο γνωστό παγκόσμιο πρόγραμμα βραβείων, το οποίο ιδρύθηκε από τους πρωτοπόρους στον σύγχρονο σχεδιασμό”, σχολίασε ο MicheleCadamuro, Διευθυντής Σχεδίασης στην Electrolux Professional. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα για το ταλέντο της, δημιουργώντας μια κορυφαία λύση, ικανή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των υψηλών απαιτητικών Σεφ, με υψηλής τεχνολογίας υλικά και λεπτομέρειες, εμπνέοντας και επηρεάζοντας τα συναισθήματα των ανθρώπων με ένα λεπτό και κομψό τρόπο. Η Molteni Caractère είναι το σύμβολο μιας εξέλιξης, χωρίς επανάσταση, μιας αλλαγής μέσα στη συνέχεια και χρόνο. Αυτή είναι η φιλοσοφία σχεδιασμού μας, η οποία στοχεύει στο making our customer’s work-life easier, more effortless and more profitable everyday”.