Η τεχνολογία των LED αποτελεί μία εξαιρετικά συμφέρουσα & αποδοτική λύση και για τα ξενοδοχεία, καθώς η αντικατάσταση του συμβατικού ενεργοβόρου φωτισμού με αντίστοιχο LED εμφανίζει σημαντικότατα πλεονεκτήματα:

Εξοικονόμηση ρεύματος έως και 90%: η ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος των λαμπτήρων LED (ο λαμπτήρας LED καταναλώνει μόνο το 10% της ενέργειας για να αποδώσει τον ίδιο φωτισμό με έναν κοινό λαμπτήρα) συντελεί σε σημαντικότατη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Εξοικονόμηση χρημάτων: η μεγάλη μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος συνδράμει μεταξύ άλλων και στην ταχύτατη απόσβεση του κόστους αντικατάστασης του συμβατικού φωτισμού.

Μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων: οι ώρες λειτουργίας των λαμπτήρων LED, που μπορεί να φτάσουν έως και τις 50.000, εξοικονομούν χρήματα και χρόνο από κόστος αποθήκευσης, ελέγχου και σχετικών ενεργειών αντικατάστασης.

Εξαιρετική απόδοση: η ποιότητα φωτός των LED και η ευελιξία που προσφέρουν στη μελέτη φωτισμού, χάρη στις πολλαπλές τους ιδιότητες σε ένταση, χρώματα & εστίαση του φωτός,  μπορούν να επιτύχουν ιδανικές συνθήκες ανάδειξης του χώρου και της διακόσμησης, δημιουργία ατμόσφαιρας που συμβάλλει στη χαλάρωση, την ξεκούραση, τη βελτίωση της διάθεσης κ.α.

Εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες: εκτός από την άψογη αισθητική ανάδειξη της αρχιτεκτονικής του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου, τα LED εμφανίζουν ισχυρή ανθεκτικότητα σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες & σε ακραίες θερμοκρασίες.

Μείωση της παραγωγής υψηλής θερμότητας λόγω φωτισμού: η πολύωρη και συνεχής φωταγώγηση με συμβατικούς ενεργοβόρους λαμπτήρες δημιουργεί υψηλές θερμοκρασίες εντός του ξενοδοχείου, που κατά συνέπεια αυξάνουν το κόστος κλιματισμού. Με τους λαμπτήρες LED ωστόσο, που αναπτύσσουν ελάχιστη θερμοκρασία και επομένως παράγουν ελάχιστη θερμότητα, περιορίζεται σημαντικά η κατανάλωση ρεύματος για δροσισμό.

Αύξηση των παροχών προς τους επισκέπτες: η βελτιστοποίηση των συνθηκών φωτισμού προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ξενοδοχείο και αποτελεί είδος παροχής προς τους επισκέπτες.

Η The LED Company αναλαμβάνει υπεύθυνα, ολοκληρωμένα και οικονομικά τη μετάβαση του φωτισμού των ξενοδοχείων στην τεχνολογία LED, που συμβάλλει στην ανάδειξη των μέγιστων δυνατοτήτων των χώρων τους δημιουργώντας ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής για τους επισκέπτες τους.

Αντικατάσταση φωτισμού ξενοδοχείων με επιδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Τα ξενοδοχεία της χώρας μας – ενός από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως – μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και να λάβουν επιδότηση για φωτισμό LED που φτάνει έως και το 60%!

Η The LED Company αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών (δωρεάν καταγραφή & μελέτη φωτισμού, δυνατότητα χρηματοδότησης, εγκατάσταση τεχνολογιών LED αιχμής κ.α.) τόσο για hotels όσο και για κάθε είδους επιχείρηση (εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, οργανισμούς κ.α.) που μπορεί να ενταχθεί στα προγράμματα επιδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη The LED Company.

Ερμού 8, Αθήνα

Τ: 211 7109383

F: 211 7109384

W: www.theledcompany.gr

E-mail: info@theledcompany.gr.