Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 24/9 η ενημερωτική ημερίδα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”, που διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και την IKUSI Hellas στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι.

image001

Η IKUSI Hellas και η Νικολάτου Α.-Νικολάτος Ε. Ο.Ε ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού χώρου που συμμετείχαν και τον πρόεδρο & το ΔΣ της Ένωσης που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτής της ενημερωτικής ημερίδας.

Eνημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.


Στις ιστοσελίδες www.ikusi.gr, www.idcoms.gr & www.nikolatos.net.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και για την εκδήλωση, αλλά και για τις τεχνολογίες που συζητήθηκαν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο με τίτλο “Η ταχύτατη ανάπτυξη του IPTV στις ξενοδοχειακές μονάδες” το οποίο δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου 2016 του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, φωτίζοντας τα βασικά σημεία στην εξέλιξη της τεχνολογίας, εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα, που έχει η μετάδοση της τηλεόρασης μέσα από ένα δίκτυο Ethernet και τονίζοντας τι ακριβώς κερδίζει ένα ξενοδοχείο από την εφαρμογή του IPTV αντί για την κλασσική λύση σε RF.