Τα Aegean Star Hotels επέλεξαν την EyeWide Digital Marketing Agency για το σύνολο της ψηφιακής διαφήμισης του ομίλου και τριών από τα ξενοδοχεία του.

Πιο αναλυτικά, η EyeWide ανέλαβε να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα responsivewebsites του AegeanStar Hotels Group, του Aegean Melathron, του Creta Star και του Creta Royal, του μοναδικού Adults Only ξενοδοχείουτου ομίλου. Η εταιρεία κατάφερε να αναδείξει τα μοναδικά στοιχεία της οικογένειας των AegeanStar, αλλά και να τονίσει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε ξενοδοχείου.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η EyeWide στα Aegean Star Hotels δεν περιορίζονται μόνο στο web design. Ο σχεδιασμός των Google AdWords PayPerClick (PPC) καμπανιώνέχει γίνει έπειτα από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με πρωταρχικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων και, τελικά, την αύξηση στις κρατήσεις.

Η εταιρεία έχει αναλάβει το Social Media Marketing των 3 ξενοδοχείων καθώς και του ομίλου διατηρώντας και αυξάνοντας το κοινό τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Instagram και το Google+, ενημερώνοντας παράλληλα τους παλαιούς και εν δυνάμει πελάτες για εγκαταστάσεις, δραστηριότητες και προσφορές των ξενοδοχείων.

Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών είναι το SEO (Search Engine Optimization), που έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από την εταιρεία με σκοπό να επιτευχθούν περισσότερες και ποιοτικότερες εμφανίσεις των ξενοδοχείων του ομίλου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.Η υπηρεσία του Email Marketing έχει επίσης σχεδιαστεί από τους συνεργάτες της EyeWide, μέσω του οποίουτρέχουν στοχευμένες καμπάνιες στο target groupπου απαιτεί το προωθητικό αντικείμενο κάθε καμπάνιας.