Σε συνεργασία προχώρησαν οι εταιρίες Octapus και Vision, με σκοπό την ακόμα πιο ολοκληρωμένη προώθηση της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και events στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η στρατηγική συμμαχία των 2 εταιριών, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο των events, θα οδηγήσει στην ακόμα πιο αξιόπιστη και πρωτοπόρα σειρά υπηρεσιών, καθώς η βαθιά εξειδίκευση και τεχνογνωσία των δύο πλευρών, έχει διαμορφώσει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας στην αγορά.

Αντικείμενο των εργασιών της Octapus, μεταξύ άλλων, είναι η κάλυψη των αναγκών εκθεσιακών διοργανώσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και η επιτυχημένη προβολή των εκθετών. Επιπρόσθετα, η Octapus αποτελεί μέλος της παγκόσμιας οικογένειας των Octanorm Service Partner International (OSPI).

Από την πλευρά της Octapus, ο κύριος Χάρης Ερμείδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας σχολίασε: “Η επισημοποίηση, της ήδη πετυχημένης μέχρι τώρα, συνεργασίας των 2 εταιριών μας χαροποιεί ιδιαίτερα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε μαζί με ακόμα πιο καινοτόμες υπηρεσίες έχοντας ως κύριο κριτήριο τη συνέπεια και την ποιότητα που μας ταυτίζει”.

Από την πλευρά της η Vision, μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο των εκθεσιακών κατασκευών και events στην Ελλάδα, και με εμπειρία άνω των 30 ετών, έρχεται να ολοκληρώσει ένα ακόμα πιο επιτυχημένο σχήμα συνεργασίας για την παγκόσμια αγορά.

Με δήλωσή του ο κύριος Πέτρος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vision, ανέφερε: “Πιστεύουμε ότι με αυτή τη στρατηγική συνεργασία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε επάξια στο βάθρο των πρωταθλητών στον επιχειρηματικό παγκόσμιο τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και events, καθώς και να μπορέσουμε ακόμα περισσότερο να εγγυηθούμε την άρτια εκθεσιακή παρουσία των πελατών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό”.

Θέλοντας να κλείσουν οι κ.κ. Θεοδωρίδης και Ερμείδης πρόσθεσαν: “Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την πορεία μας ανοίγοντας νέους ορίζοντες, με ακόμα πιο καινοτόμους τρόπους προβολής στην αγορά των M.I.C.E. τα επόμενα χρόνια”.