Σουηδική υπεροχή: Η Husqvarna® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα δάσους, κήπου, πάρκων και αγρού και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για τον επαγγελματία, όσο και για τον περιστασιακό χρήστη. Η εταιρία ξεχωρίζει χάρη στην ολοκληρωμένη γκάμα και την προηγμένη καινοτομία των προϊόντων της.

Ειδικότερα για τους επαγγελματικούς χώρους πρασίνου, διαθέτουμε πλήρη γκάμα από μηχανήματα μπαταρίας τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες περιποίησης και προσφέρουν αποδόσεις ίδιες με τα αντίστοιχα επαγγελματικά μηχανήματα βενζίνης. Έχουν χαμηλότερο επίπεδο κραδασμού που τα καθιστούν φιλικότερα στη χρήση από όλους, μηδενικές εκπομπές καυσαερίων οπότε και είναι περισσότερο φιλικά για το περιβάλλον και την υγεία του χρήστη. Ακόμα εξοικονομούν ενέργεια και κατά συνέπεια χρήματα κατά τη λειτουργία τους ενώ οι χαμηλότερες εκπομπές θορύβου τα καθιστούν κατάλληλα για εργασία σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς να επιβαρύνουν τον χρήστη και τους πλησιέστερους.

https://www.husqvarna.com/gr/proionta/seira-batarias/

Αιχμή της τεχνολογίας στη χλοοκοπή αποτελεί η ρομποτική τεχνολογία μέσω της οποίας μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία χλοοκοπής. Τα Automower® της HUSQVARNA προσφέρουν τη δυνατότητα αυτόματης χλοοκοπής μέσω της μεθόδου του χορτολίπανσης (mulching) που δεν απαιτεί περισυλλογή των υπολειμμάτων καθώς αυτά επιστρέφουν σε μικρά κομμάτια ως λίπασμα στο γκαζόν. Εργάζονται αθόρυβα με αποτέλεσμα να καθιστούν δυνατή τη χλοοκοπή ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες. Εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τις ανάγκες για λίπανση και πότισμα ενώ μπορεί να καλυφθεί έκταση μέχρι και 5.000 τ.μ. με ένα μόνο μηχάνημα. Τόσο το γρασίδι όσο και τα ρομποτικά χλοοκοπτικά Automower® αποτελούν και μία ευχάριστη εικόνα για τους παρατηρητές τους.

https://www.husqvarna.com/gr/proionta/rompotika-chlookoptika/

Παράλληλα υπάρχουν και τα κλασικά χλοοκοπτικά τρακτέρ, τα χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής καθώς και τα χλοοκοπτικά Rider. Τα Rider διαθέτουν εμπρόσθια τοποθετημένο πλαίσιο κοπής, που προσφέρουν άριστα αποτελέσματα κοπής, κόβουν με εξαιρετική ακρίβεια ακόμα και σε πολύ στενά σημεία, δίνουν την δυνατότητα κοπής σε χορτολίπανση (mulching), οπίσθιας εκτόξευσης ή και περισυλλογής, είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και στιβαρά λόγω του σχεδιασμού τους και έχουν μία πολύ μεγάλη συλλογή από εξαρτήματα που τα μετατρέπουν σε μηχανήματα καθαρισμού, εκχιονιστικά ή και καταστροφείς.

https://www.husqvarna.com/gr/proionta/riders/

Φυσικά η γκάμα μας περιλαμβάνει και όλες τις λύσεις σε μηχανήματα βενζίνης και ρεύματος καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις σε προστατευτικό εξοπλισμό.

Η εταιρία Π. Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι ο πρώτος αντιπρόσωπος της Husqvarna παγκοσμίως καθώς από το 1962 διανέμει στην Ελλάδα την πλήρη γκάμα μηχανημάτων φροντίδας δάσους, κήπου, πάρκου και αγρού. Παράλληλα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από μεγάλους οίκους μηχανημάτων, ανταλλακτικών και αναλώσιμων.

https://www.papadopoulos.com.gr/

Για την εταιρεία
Π. Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.