Η υψηλότερη υγιεινή, η ελάχιστη προσπάθεια

Πρόσφατα, η Electrolux εγκαινίασε την νέα γκάμα Πλυντηρίων Υγειονομικού Φραγμού L6000 Evolution Barrier, που απέσπασαν εργονομική πιστοποίηση, προσφέροντας εξαιρετική παραγωγικότητα με ελάχιστη προσπάθεια. Η μέγιστη υγιεινή διασφαλίζεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας πλύσης, επιβεβαιώνοντας έτσι τον ρόλο της εταιρείας ως παγκόσμιου ηγέτη στην κατηγορία πλυντηρίων υγειονομικού φραγμού barrier.

Τα πλυντήρια ρούχων υγειονομικού φραγμού L6000 Evolution Barrier της Electrolux Professional παρέχουν μια απλή και αβίαστη εμπειρία, με βελτιωμένη χρηστικότητα και ασφάλεια, χωρίς συμβιβασμούς στην υγιεινή και ταυτόχρονα βελτιωμένη παραγωγικότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας πλύσης.

Αυτή είναι η πρώτη γκάμα πλυντηρίων υγειονομικού φραγμού που αποκτά διεθνή εργονομική πιστοποίηση, κερδίζοντας μάλιστα την μέγιστη αναγνωρισμένη βαθμολογία 4 αστέρων Ergocert.  Αυτή η πιστοποίηση – που εκδόθηκε από ένα τρίτο και ανεξάρτητο μέρος – αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός των νέων πλυντηρίων, μπορεί να συμβάλει στον άνθρωπο συγκεκριμένα την ανακούφιση από την ένταση και την πίεση των χειριστών, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητα: κατά τη διάρκεια της εργασίας οι χρήστες κάνουν επαναλαμβανόμενες κινήσεις και δύσκολες στάσεις σώματος και δημιουργούν έτσι μυοσκελετικές διαταραχές, που όμως μπορούν να μειωθούν κατά 59%, σε συνδυασμό με μια μέση μείωση κατά 75% σε ημέρες ασθενείας και κατά 25% ως προς την αύξηση της παραγωγικότητας (Υπουργείο Εργασίας της πολιτείας Ουάσιγκτον, Η.Π.Α.).

Το αυτόματο κλείδωμα πόρτας, το οποίο κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα την πόρτα των νέων πλυντηρίων της γκάμας υγειονομικού φραγμού L6000 Evolution Barrier, πριν και μετά από κάθε κύκλο πλυσίματος, βελτίωσε σημαντικά το χειρισμό: θα είναι πολύ πιο εύκολο ακόμη και από το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας του αυτοκινήτου! Επιπλέον, ο καινοτόμος και κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμός ανοίγματος – το Αυτόματο Άνοιγμα Εσωτερικής Πόρτας (AIDO) – ανοίγει αυτόματα τις πόρτες εσωτερικού τυμπάνου στο τέλος του κύκλου πλύσης για εξαιρετική εργονομία.

“Όταν πρόκειται για την υγιεινή, ποτέ δεν κόβουμε γωνίες και πάντα στοχεύουμε στην αύξηση του πήχη στην έρευνα και καινοτομία. Τα πλυντήρια υγειονομικού φραγμού μας, εξασφαλίζουν στο να διαθέτετε τα απαραίτητα εργαλεία για να ικανοποιείτε τους πιο απαιτητικούς κανονισμούς που διέπουν την πλύση ιματισμού στον τομέα της υγείας, καθώς και στους πυροσβεστικούς σταθμούς ή στη βιομηχανία φαρμάκων, στον τομέα της μικροηλεκτρονικής και επιχειρήσεις υπηρεσίας τροφίμων, όπου ο ιματισμός είναι συνήθως εκτεθειμένος σε σημαντικό κίνδυνο μόλυνσης ” , τονίζει ο κος Ludovic Bataille, προιοντικός διευθυντής της Electrolux Professional.

“Τα νέα πλυντήρια L6000 Evolution Barrier δημιουργήθηκαν για να επιβεβαιώσουν και να ενισχύσουν αυτή την αποστολή, επειδή δεν εγγυώνται μόνο τη μέγιστη δυνατή άμυνα κατά της εξάπλωσης μικροοργανισμών και διασταυρούμενων λοιμώξεων, αλλά αναπτύχθηκαν επίσης δίνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να συνδράμουν στην διαδικασία του σχεδιασμού και έρευνας ευχρηστίας. Το αποτέλεσμα είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εργονομίας, ο οποίος βελτιώνει την ασφάλεια ενώ παράλληλα βελτιώνει την παραγωγικότητα”.