Πολύτιμο εργαλείο για τις ξενοδοχειακές μονάδες σε μια περίοδο μάλιστα που ο τουρισμός κινείται στη σκιά της πανδημίας Covid-19 αποτελεί το επαναστατικό σύστημα καθαρισμού αέρα Airocide. Το Airocide έχει αλλάξει τα δεδομένα του καθαρισμού αέρα στους επαγγελματικούς χώρους, καθώς, αξιοποιώντας τη διαστημική τεχνολογία της NASA, εξαλείφει το μικροβιακό φορτίο (βακτήρια, ιοί –μεταξύ των οποίων και ο κωρονοϊός- μύκητες), καθώς και τις πτητικές οργανικές ενώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λοιμώξεις του αναπνευστικού, αλλεργίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Παράλληλα, προσφέρει στα ξενοδοχεία και δη στα lobbies, στους χώρους των καφέ, των εστιατορίων και των κουζινών τους, στους χώρους συνεδριάσεων, στα δωμάτια και στα γυμναστήριά τους τη δυνατότητα απόσμησης, διασπώντας τις ουσίες που προκαλούν δυσοσμία και παραπέμπουν σε κακές υγειονομικές συνθήκες.

Το Airocide καθαρίζει τον αέρα στις ξενοδοχειακές μονάδες 24 ώρες το 24ωρο, αφαιρώντας σχεδόν το 100% των επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων, κρατώντας μακριά τα ακάρεα μυκήτων, βακτηρίων και σκόνης και εξαλείφοντας τα αερομεταφερόμενα παθογόνα. Μάλιστα, δεν παγιδεύει απλώς τους επιβλαβείς παθογόνους οργανισμούς που βρίσκονται στον αέρα, αλλά τους καταστρέφει, ενώ εξαλείφει και ρύπους που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι ή που δεν μπορούν να φιλτραριστούν από φίλτρα HEPA. Το προηγμένο αυτό σύστημα καθαρισμού του αέρα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα και αυτή είναι και η ειδοποιός του διαφορά σε σχέση με άλλες συσκευές. Με δεδομένο αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, δεν απαιτείται αντικατάσταση βρώμικων φίλτρων, παρά μόνο των λαμπών UV που διαθέτει, μία φορά το χρόνο.

Πλήθος πιστοποιήσεων

Η αποτελεσματικότητα του Airocide αποδεικνύεται περίτρανα από τις

πιστοποιήσεις που διαθέτει από οργανισμούς, φορείς, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, αλλά και την ίδια τη NASA. Ειδικότερα, το Airocide έχει συμπεριληφθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, τον γνωστό FDA, στις εγκεκριμένες συσκευές που αποτελούν μέρος της κάλυψής μας εν μέσω πανδημίας ως πιστοποιημένη ιατρική συσκευή τύπου ΙΙ (medical II). Το Airocide πληροί τα κριτήρια απόδοσης που περιγράφονται στην οδηγία του FDA για τη χρήση συσκευών που βοηθούν στην καταστροφή του SARS-CoV-2, ενώ έχει ούτως ή άλλως λάβει εδώ και χρόνια έγκριση ως ιατρική συσκευή.

Επίσης, το Airocide έχει περάσει επιτυχώς σχετική δοκιμή του Ινστιτούτου Παστέρ του Μοντεβιδέο, στην Ουρουγουάη, το οποίο προχώρησε σε συστημική μικροβιολογική ανάλυση της ποιότητας του αέρα πριν και μετά την εγκατάσταση εξοπλισμού Airocide στους χώρους του, αλλά και σε εσωτερικούς χώρους, όπως ένα νοσοκομείο, ένα εστιατόριο και μια αίθουσα εκδηλώσεων, προκειμένου να διαπιστώσει αν με τη χρήση του μειώνεται η κυκλοφορία μικροοργανισμών και κατά πόσο επιτυγχάνεται απολύμανση του αέρα. Τα αποτελέσματα από την πρώτη φάση της μελέτης, στους χώρους  του ινστιτούτου, έδειξαν ότι η κυκλοφορία του αέρα μέσα στον εξοπλισμό Airocide συσχετίζεται με 38% μείωση της βακτηριακής ποικιλομορφίας που ανιχνεύτηκε στον αέρα μετά από 5 ώρες λειτουργίας του και ιδιαίτερα με τη μείωση του αριθμού των δυνητικά παθογόνων βακτηρίων. Επίσης, μετά από 5 ώρες λειτουργίας ήταν προφανές ότι τα ίχνη του συνθετικού γενετικού υλικού του ιού SARS-CoV-2 που εντοπίστηκαν στον αέρα ο οποίος εισερχόταν στον εξοπλισμό δεν ανιχνεύονταν στην έξοδο αέρα του εξοπλισμού Airocide.

Τα αποτελέσματα του δευτέρου σταδίου όσον αφορά την ταυτοποίηση των βακτηρίων με γονιδιωματική ανάλυση –στο εστιατόριο, το νοσοκομείο και την αίθουσα εκδηλώσεων- έδειξαν πως σε συγκεκριμένες καταστάσεις υπήρχαν τάσεις μιας πιθανής θετικής επίδρασης της συσκευής Airocide στην απομάκρυνση δυνητικά παθογόνων βακτηρίων.

Η δυνατότητα των συστημάτων καθαρισμού Airocide να εφαρμόζονται σε μεγάλους βιομηχανικούς χώρους και σε δύσκολες συνθήκες ως βιομηχανικές συσκευές, βρίσκοντας εφαρμογή, μεταξύ άλλων, σε ψυκτικούς θαλάμους και σε χώρους αποθήκευσης προϊόντων, είναι πολύ σημαντική.

Το σύστημα καθαρισμού Airocide είναι η ιδανική λύση, πέραν των ξενοδοχείων, και για την καφεστίαση, τα εμπορικά καταστήματα, τα supermarket, την εκπαίδευση, τα κέντρα αισθητικής, τα κομμωτήρια, τα νοσοκομεία, τις κλινικές, τα ιατρεία και οδοντιατρεία, αλλά και το σύνολο των γραφειακών χώρων, όπου ο καθημερινός συγχρωτισμός μπορεί να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για αερογενείς λοιμώξεις. Το κοινό, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι, νιώθουν και αντιλαμβάνονται την βελτίωση του αέρα στον χώρο καθώς ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν εξαιτίας των επιβλαβών παθογόνων οργανισμών. Ο κόσμος που διαμένει σε ένα ξενοδοχείο, γευματίζει σε ένα εστιατόριο, ψωνίζει σε ένα κατάστημα, επισκέπτεται ένα κομμωτήριο, απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός ινστιτούτου αισθητικής ή περιμένει στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου, αισθανθεί πως ο χώρος όπου βρίσκεται είναι ασφαλής.

Με το Airocide οι ξενοδοχειακές μονάδες μπορούν να είναι ήσυχες πως προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη και κυρίως την ασφαλέστερη διαμονή, κρατώντας έξω από την πόρτα τους ιούς και παθογόνα.

INFO!

Airocide Ελλάδας

TC Group OE

Official Partner of Trust Hungary Corporation & Cellarius

gr address: Ifaistionos 5, Kavala

hu address: H-7900 Szigetvar HU

T: 2513010510

T: +30 6944 500 060 T: +30 6983 487 557

F: 2510838383

E-mail: info@tcgroup.gr

www.airocide.gr

www.tcgroup.gr