Στην 11η έκθεση HO.RE.CA παρουσιάστηκε το νέο πρωτοποριακό εταιρικό εντύπου της Crist. Ο σχεδιασμός έγινε από το δημιουργικό γραφείο  Pecora Nera, το οποίο επίσης επιμελήθηκε τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της Crist.

Το νέο έντυπο περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: Υπνοδωμάτιο – Μπάνιο – Τραπεζαρία – Υφάσματα διακόσμησης- Φινέτσα στο ιματισμό – SPA & Accessories

Οι θεματικές ενότητες παρουσιάζονται ξεχωριστά σε ένθετα φυλλάδια δίνοντας με αυτό τον τρόπο καινούργιο χρώμα και μορφή στην εικόνα μιας επιχείρησης με μεγάλη ιστορία στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού αλλά και με όραμα για το μέλλον.

Όλοι εμείς στην Crist δεν προσεγγίσαμε ποτέ τεχνοκρατικά, στεγνά και στείρα την δραστηριότητά μας. Όπως ένας ζωγράφος εκφράζεται μέσα από τα χρώματα και δημιουργεί εικόνες, έτσι κι εμείς, καθημερινά, αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα, εκφραζόμαστε και δημιουργούμε. Έτσι, η τέχνη συναντά τη γνώση και την ποιότητα που συνεχώς φροντίζουμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου.

ENTYPO1

ENTYPO2

ENTYPO3