Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του υπερσύγχρονου Golf Club

Αθήνα: Η ABAS Integrated Systems, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στον ξενοδοχειακό κλάδο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του νέου της έργου για το υπερσύγχρονο Golf Club Navarino Hills, στην Πύλο Μεσσηνίας.

Η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Συστημάτων Ανακοινώσεων και Διανομής Μουσικής όπως και Λήψης και Μετάδοσης Τηλεοπτικών Καναλιών IPTV, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου και εικόνας. Η εγκατάσταση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, ασφαλή διεξαγωγή κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου για την έγκαιρη εκκένωση του κτιρίου, αλλά και τη διανομή HD εικόνας HD από επίγεια και δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια σε όλες τις τηλεοράσεις των χώρων του Golf Club.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 και Διανομής Μουσικής με ενεργό εξοπλισμό πιστοποιημένο κατά ΕΝ54-16, με χρήση matrix processors με πλήρες DSP processing σε κάθε ζώνη και χρήση design ηχείων υψηλής ποιότητας που συνάδουν με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των χώρων.

Tο Golf Club Navarino Hills, μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Costa Navarino, πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως η «Καλύτερη Ανάπτυξη Νέου Γκολφ στον Κόσμο», με 500 εκτάρια έκταση, και αποτελούμενο από δύο νέα γήπεδα 18 οπών με θέα τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου και των γύρω λόφων. Ο όμιλος, ανταποκρινόμενος στις υψηλές προδιαγραφές που υπόσχεται το υπερσύγχρονο Golf Club, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής, στοχεύοντας να ενισχύσει και να διασφαλίσει την προσδοκώμενη εμπειρία του επισκέπτη.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.