Το Travelgems, πρωτοπορεί και πάλι στον τουρισμό, λανσάροντας μία νέα πλατφόρμα κρατήσεων για tours και δραστηριότητες ειδικά για tour operators, travel agents, ξενοδοχεία, βίλες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν αυτόματα να κάνουν κράτηση σε περισσότερες από 500 προσεκτικά επιλεγμένες δραστηριότητες και να κερδίζουν 10% ανά booking.

Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν και προσφέρει διαθεσιμότητα σε tours κ δραστηριότητες σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κροατία και Κύπρο ενώ όλο το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε τρείς γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την TOORISTAS η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των κρατήσεων και την προώθηση των υπηρεσιών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των tours & activities.

Η κα. Νίκη Σμυρνή, founder της Travelgems τόνισε ότι: «Το νέο εργαλείο πωλήσεων για τις τουριστικές επιχειρήσεις θα ενισχύσει τα έσοδα τους και θα μειώσει σημαντικά και το χρόνο αναζήτησης των κατάλληλων προτάσεων για τον πελάτη τους, καθώς κάνει εύκολα και αποτελεσματικά match making των δημιουργών δραστηριοτήτων με την τουριστική αγορά. Το Travelgems έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά συνεργάτες δραστηριοτήτων σε Ελλάδα, Κροατία και Κύπρο για να μπορέσει να προσφέρει στην τουριστική αγορά αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις».