Ο Όμιλος Accor σέβεται το περιβάλλον λαμβάνοντας μέρος σε ποικίλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και υιοθετώντας φιλικές προς αυτό πρακτικές . Συνάμα επειδή διαχειρίζεται πολυτελή ξενοδοχεία  και διακατέχεται από  γαλλική φινέτσα, επιθυμεί να προσφέρει τα καλύτερα καλλυντικά περιποίησης  στους φιλοξενούμενους του. Αποτέλεσμα αυτού είναι η νέα 5ετής αποκλειστική συνεργασία της Suitel με τα Sofitel Τουρκίας,  προσφέροντας  την Atelier Cologne by L’Oreal Group.

Η Atelier Cologne είναι οίκος αρωματοποιίας, αφιερωμένος αποκλειστικά στη φιλοσοφία του αρώματος με μοντέρνα άποψη. Ενώνει την ένταση ενός πλούσιου αρώματος με την φρεσκάδα που προσφέρει το αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών. Το μυστικό βρίσκεται στην ιδανική  συγκέντρωση των ελαίων και του αποστάγματος, καθώς και των καλύτερων πρώτων υλών , προκειμένου να δημιουργηθεί ο άριστος συνδυασμός που θα διατηρήσει την αυθεντικότητα  και την ομορφιά τους , χωρίς να τα αλλοιώσει στο παραμικρό.

Το Sofitel Κωνσταντινούπολης επέλεξε τη σειρά Pomelo Paradis που αποτελείται από νότες ροζ γκρέιπφρουτ, μανταρινιού και βατόμουρου, τα οποία συνδυάζονται μαζί  με τριαντάφυλλο, πορτοκάλι και  μέντα. Κάθε μπουκάλι της Atelier Cologne προσφέρει μια ιστορία κρυμμένων συναισθημάτων και έντονης μνήμης, επειδή το ανθρώπινο DNA νιώθει απολύτως οικεία με τα εσπεριδοειδή αρώματα και έλαια. Η σειρά αποτελείται από μπουκάλια των 40ml & 80 ml και από σαπούνια των 40 γρ & 80 γρ για τα αναβαθμισμένα δωμάτια και dispensers 300ml, για το σύνολο των υπολοίπων δωματίων.

Η Suitel μέσω του προγράμματος Care about Earth σεβόμενη απολύτως τις ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος μέσω αυτής της συνεργασίας, προσέφερε με την Atelier Cologne, καθώς και με όλα τα καλλυντικά brands που διαθέτει σε όλους τους συνεργάτες της, τα κάτωθι:

-Παραγωγή αντί πλαστικού από ζαχαροκάλαμο σε όλα τα είδη  μπουκαλιού μικρού ή μεγάλου, 100% ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο φυτικής προέλευσης.

-Τα καπάκια και οι αντλίες των μπουκαλιών είναι από βιοδιασπώμενο καλαμπόκι, ζαχαροκάλαμο ή πατάτα, 100% ανακυκλώσιμο & φυτικής προέλευσης.

-Παραγωγή όταν δεν είναι από ζαχαροκάλαμο από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό που προέρχεται από τους ωκεανούς που ανακυκλώνεται και πάλι.

-Όλα τα προϊόντα μας φέρουν τη σφραγίδα Ecolabel, Ecocert, Cosmebio, Cosmos, Nordic Ecolabel.

-Όλες μας οι φόρμουλες είναι εξειδικευμένες για  vegans και  Halal, free of sulfates , parabens , GTO , silicon & non animal tested.

-Επιπλέον μόλις λανσάρουμε την πρώτη παγκοσμίως σειρά solid formula bar amenities, plastic free & water free αποκλειστικά by Damana.


SUITEL AE: Παλλήνης 38 – 14564 N. Kηφισιά – Tηλ. +30 210 8076523 – Fax +30 210 6208683

www.suitel.gr – info@suitel.gr

 ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ – MAΛΤΑ – TΟΥΡΚΙΑ – B. MAKEΔΟΝΙΑ –ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ – AΛΒΑΝΙΑ