Η Crist συμμετείχε και φέτος στην 11η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από τις 12 έως 15 Φεβρουαρίου, με εντυπωσιακό περίπτερο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. στην αίθουσα Α3.

Στόχος τής συμμετοχής ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τής εταιρίας καθώς και η προσέλκυση νέων συνεργασιών από την ξενοδοχειακή αγορά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού.

horeca

Ιδιαίτερη εντύπωση, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών, έκανε η νέα συλλογή προϊόντων Crist Eco Friendly Produced, που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες τού επαγγελματία που συνεχώς γίνονται μεγαλύτερες, προσφέροντας λύσεις που μόνο μια εταιρεία με την διαφοροποίηση της Crist θα μπορούσε να επινοήσει και να πραγματοποιήσει.

20160214_130622            20160215_115856

Η νέα συλλογή προϊόντων τής Crist, είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που εισάγονται από επώνυμους οίκους του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής που σέβονται το περιβάλλον.