Οι επόμενης γενιάς Flexible OpenFrame OLED και UltraStretch LED λύσεις Digital Signage της LG επεκτείνουν τις επιλογές των επιχειρήσεων παγκοσμίως

Η LGElectronics (LGπροάγει την κατηγορία προϊόντων digitalsignageμε τις νέες επαγγελματικές λύσεις που παρουσιάζει στην έκθεση IntegratedSystemsEurope (ISE) 2017, η οποία πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Καινοτόμα προϊόντα όπως οι digitalsignage λύσεις LG Flexible Open Frame OLED, LGIn-Glass Wallpaper OLED και Ultra Stretch LΕD προσφέρουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη να παρέχουν στους πελάτες τους μοναδική εμπειρία θέασης, ενώ είναι ιδανικές για εφαρμογές στους κλάδους της διαφήμισης, των ψηφιακών τεχνών, της εκπαίδευσης, της φιλοξενίας κ.α.

Στο περίπτερο της LG(Booth 12-K70) στην ISE 2017 έχουν τοποθετηθεί δύο Flexible Open Frame OLED videowalls αποτελούμενα από οθόνες 55 ιντσών σε διάταξη (2Χ2)τα οποία τονίζουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία OLED.Hτεχνολογία OLED μέσω των αυτοεκπεμπόμενων οργανικών pixelεξαλείφει την ανάγκη οπίσθιου φωτισμού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο χρήστης να απολαμβάνει το πιο βαθύ μαύρο και τα πιο ζωντανά χρώματα καθώς και μεγαλύτερες γωνίες θέασης σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες οπίσθιου φωτισμού. Επιπλέον, επειδή οι οθόνες OLED της LG είναι λεπτές και εύκαμπτες, η νέα γενιά LG Flexible Open Frame OLED οθονών δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αλλάζει την κυρτότητα της οθόνης είτε πρόκειται να τοποθετηθεί κάθετα είτε οριζόντια. Η κυρτότητα μάλιστα της οθόνης μπορεί να αλλάξει ακόμα και μετά την τοποθέτησή της, επιτρέποντας τη δημιουργία τόσο κυρτών όσο και κοίλων εγκαταστάσεων.

Στο περίπτερο της LG οι επισκέπτες θα συναντήσουν επίσης και μια εντυπωσιακή κατασκευή που αποτελείται από οκτώ συνδεδεμένα μεταξύ τους LG Dual-ViewCurvedTilingOLEDpanels65 ιντσών διπλής όψης. Οι συγκεκριμένες οθόνες διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό ενώ προσφέρουν ανώτερη ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Κάθε panel αναπαράγει εικόνα 4K Ultra HD και ανάλυσης 3.840 x 2.160. Το systemonachip (SoC) που ενσωματώνει καθώς και η 128GB εσωτερική μνήμη που διαθέτει του δίνει τη δυνατότητα προβολής εντυπωσιακού περιεχομένου UHD χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό υπολογιστή ή mediaplayer.

Επιπλέον, στο περίπτερο της LG βρίσκεται και η οθόνη LG InGlass Wallpaper OLED, σχεδιασμένη με ultraslim OLED panels διπλής όψης τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε υαλοπίνακα (glasspane).Οι συγκεκριμένες οθόνες αποτελούν την ιδανική επιλογή για χώρους τέχνης και επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να προσθέσουν στοιχεία ιδιαίτερης αισθητικής στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων. Διαθέσιμη για τοποθέτηση τόσο σε βάση δαπέδου (standing)όσο και σε στήριγμα στο τοίχο (hanging), η In-GlassWallpaper OLED λύση της LG επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές digitalsignage στο χώρο τους όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

Στην έκθεση ISE 2017, η LG παρουσιάζει επίσης τις OLED VideoWall οθόνες 65 και 55 ιντσών, με οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών ψηφιακής σήμανσης των πελατών της εταιρείας. Το OLED VideoWall που είναι τοποθετημένο στο περίπτερο της έκθεσης είναι διάταξης 1×4 αποτελούμενο από 65 ιντσών οθόνες ενώ μπορεί να συνδεθεί και με άλλα videowalls για τη δημιουργία διαφορετικών συνθέσεων.

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της LG θα συναντήσουν επίσης ένα εντυπωσιακό videowall το οποίο αποτελείται από δώδεκα LED panels 55 ιντσών. Διαθέτοντας εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, οι μονάδες videowall μπορούν επίσης να συνδεθούν μεταξύ τους με σκοπό τη δημιουργία ακόμα μεγαλύτερων επαγγελματικών οθονών. Η LGπαρουσιάζει επίσης την 86 ιντσών Ultra Stretch οθόνη, την ultra-wideλύση digitalsignage με λόγο πλευρών 58:9, η οποία μπορεί να αναπαράγει έως και τέσσερις εικόνες ταυτόχρονα αφού διαθέτει δυνατότητες split-screen. Η 86 ιντσών UltraStretch λύση της LG αξιοποιεί το λογισμικό επεξεργασίας LG SuperSign για γρήγορη και εύκολη προσαρμογή περιεχομένου φωτογραφίας και video.

Στην έκθεση βρίσκεται και η μεγαλύτερη Ultra Stretch οθόνη της LG, η 88 ιντσών Ultra Stretch λύση digitalsignage, με λόγο πλευρών 32:9 η οποία προσφέρει δυνατότητες split-screen για ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Η συγκεκριμένη οθόνη, το μέγεθος της οποίας ισούται με το μέγεθος δυο panel 49 ιντσών που έχουν τοποθετηθεί το ένα δίπλα στο άλλο, αποδίδει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες ενώ αποτελεί την τέλεια λύση, μεταξύ άλλων, για περίπτερα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εστιατόρια.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ISE 2017 θα παρουσιαστούν και άλλες, κορυφαίες λύσεις digitalsignageτεχνολογίας LED. Από αυτές δε θα μπορούσε να απουσιάζει η 173 ιντσών Ultra HD LEDοθόνη της εταιρείας με διόδους απόστασης ενός χιλιοστού (pixelpitch) οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ομοιόμορφη διάταξη για να παρέχουν οπίσθιο φωτισμό με συνέπεια. Μια νέα, μοναδική τεχνολογία που θα παρουσιαστεί στην έκθεση ενσωματώνει διόδους LED σε διάφανη μεμβράνη (film) η οποία στη συνέχεια μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από παράθυρα διευρύνοντας τις επιλογές εγκατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να ορίσει τις διαστάσεις της οθόνης, «χτίζοντας» το μέγεθός της με βάση τις ανάγκες που καλείται να εξυπηρετήσει.Η μεμβράνη θα ενσωματωθεί στις νέες λύσεις digitalsignageπου θα λανσαριστούν στις αρχές του 2017.

«Τα Flexible Open Frame OLED και UltraStretch LED προϊόντα digital signage αποδεικνύουν το είδος των καινοτόμων λύσεων που χρειάζονται οι σημερινές επιχειρήσεις», δήλωσε ο KwonSoon-hwang, Επικεφαλής του τμήματος Information Display στην εταιρεία LG Home Entertainment. «Θα συνεχίσουμε να θέτουμε νέα όρια στη δημιουργία οθονών με νέες τεχνολογίες για τους Ευρωπαίους και παγκόσμιους πελάτες μας που βασίζονται στα καλύτερα επιτεύγματα της βιομηχανίας για την επιτυχία τους».