Η Crist, με σχεδόν μισό αιώνα παρουσίας στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού, θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή ξενοδοχειακού ιματισμού για το 2016 στην 11η έκθεση  HO.RE.CA,  που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Athens  Metropolitan Expo» από την Παρασκευή 12 έως και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Ο ξενοδοχειακός ιματισμός είναι για την ακρίβεια το «μυστικό» της φιλοξενίας για κάθε μονάδα. Το σεντόνι, η πετσέτα, το μπουρνούζι, είναι «κομμάτια» του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που στην κυριολεξία «αγκαλιάζουν» τον πελάτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ιματισμό τής τραπεζαρίας, της πισίνας, του SPA, που αποτελούν εξ ίσου σημαντικό κομμάτι της παροχής υπηρεσιών των ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων. Την περίοδο που διανύουμε ο έντονος ανταγωνισμός, απαιτεί συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ο ποιοτικός ιματισμός μπορεί να «καλύψει» πολλές ατέλειες και να δώσει την αίσθηση της φροντίδας στην λεπτομέρεια.

crist106831

Επειδή οι απαιτήσεις μιας επιτυχημένης συλλογής είναι πολλές και ποικίλες, οι ειδικοί της Crist συνδυάζοντας την πολυετή γνώση με το στιλ, τη φινέτσα και την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, δημιούργησαν μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων με τη διακριτική ονομασία Crist Eco Friendly Produced, τα οποία αποτελούν ακόμη μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας να λειτουργεί με κοινωνική υπευθυνότητα, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα για σκληρή επαγγελματική χρήση με μεγάλη διάρκεια «ζωής» που  αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς.

crist106672      crist107486