Η βραβευμένη Ολλανδική εταιρία, Bidroom.com, ανακοινώνει, ότι έχει εξασφαλίσει μία σημαντική επένδυση από τον Samih Sawiris, ιδρυτήτης Orascom Development Group. Αυτή η συμφωνία έρχεται μετά από έναν επενδυτικό γύρο, που έκλεισε τον Ιούλιο, και περιλαμβάνει επενδύσεις από μερικά μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία από την Ολλανδία και την Ελβετία, που πιστεύουν ακράδαντα στις προοπτικές ανάπτυξης της Bidroom.

Με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο Samih Sawiris είναι παγκοσμίως γνωστός για τις επιχειρηματικές του ασχολίες. Η Orascom Development Group είναι ένας κολοσσός που αποτελείτε από διάφορες εταιρίες στο τομέα της φιλοξενίας και τουτουρισμού, που εστιάζουν  στη κατασκευή και διαχείριση ολοκληρωμένων τουριστικών προορισμών. Η αναπτυξιακή εταιρία Orascom Development GroupέχειστηκατοχήτηςτηνRT / RaiffeisenTouristikGroup, έναγκρουπμεπάνω από 7,000 ταξιδιωτικές εταιρίεςπου συνδέονται άμεσα με τηνRT / Raiffeisen Touristik Group GmbH, σε franchise ή υπό τη μορφή συνεργαζόμενων ταξιδιωτικώνεταιριών. Το γκρουπ των εταιριών της  RT / Raiffeisen TouristikGroupGmbH αυτή τη στιγμή απασχολεί 2,000 υπαλλήλους και έχει τζίρο  6.0 δισεκατομμύρια Euro.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Bidroom.com δέχτηκε μία σημαντική, αν και μη ανακοινώσιμη, επένδυση, η οποία θα βοηθήσει τη συνεχόμενη επέκταση της Bidroom σε νέες και ήδη υπάρχουσες αγορές. Επίσης, η αναβάθμιση των εγχώριων πωλήσεων και των δραστηριοτήτων marketing είναι μέρος της στρατηγικής. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί επίσης να καλυτερεύσει τη κατάτμηση των πελατών της εταιρίας και τη διαχείριση των δεδομένων μας αλλά επίσης και τη μοναδική μας τεχνολογία.

Με αυτή την επένδυση αναγνωρίζεται η μοναδική και ανεξάρτητη αξία που η Bidroom.com έχει. Τούς περασμένους μήνες, Η αγορά της Bidroom έχει εκτοξευθεί σε κάποιες Ευρωπαϊκές πόλεις. Από το ξεκίνημα της, το 2016, Η Bidroom έχει θεαματική άνοδο και πάει να γίνει μια από τίς μεγαλύτερες καινοτομές ταξιδιωτικές εταιρίες, αλλά και απειλή στο δυοπώλιο που έχουν φτιάξει οι μεγάλες Online ταξιδιωτικές πλατφόρμες, που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια

Σχολιάζοντας την επένδυση του, Ο Samih Sawiris, που διευθύνει την Orascom Development Group, είπε: “Είμαστε περήφανοι που υποστηρίξουμε  την καινοτόμα και εύρωστη επιχειρηματικά ιδρυτική ομάδα στις προσπάθειες τής να δημιουργήσουν ένα ηγετικό Brand στην Ευρώπη . Η επόμενη περίοδος θα είναι μια συναρπαστική φάση ανάπτυξης στη πορεία της Bidroom. Είμαι χαρούμενος στο να συμμετέχω στο επιχείρημα που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα στην αγορά, και διακόπτει το status quo, οδηγώντας σε καλύτερες τιμές και υπηρεσίες και για τους επισκέπτες και τους ξενοδόχους.”

Ο MichaelRos, CEO της Bidroom είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Orascom Development Group βλέπει τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας και θέλει να βοηθήσει στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Περιμένουμε με ανυπομονησία η Bidroom να κινηθεί στην επόμενη φάση της ανάπτυξης της. Αυτά είναι καλά νεα οχι μόνο για τους υπαλλήλους της Bidroom αλλα και για τους επισκέπτες – τα ξενοδοχεία και τους συχνούς ταξιδιώτες.”