Μεγάλος αριθμός μπάνιων, επαγγελματικές κουζίνες και χώροι Spa, όλα στο ίδιο μέρος. Αυτό κάνει τα ξενοδοχεία ένα από τα πιο απαιτητικά έργα ως προς το δίκτυο αποστράγγισης. Προσθέτοντας τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και άνεσης καθώς και τις αισθητικές απαιτήσεις – οι επενδυτές και οι αρχιτέκτονες χρειάζονται επαγγελματική εμπειρία για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης νερού με αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα. Η ACO έχει χρόνια διεθνούς εμπειρίας παροχής λύσεων συστημάτων για ξενοδοχεία. Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας είναι για τις ακόλουθες εφαρμογές:

Στέγη, Βεράντα & Πρόσοψη Κτιρίου
Οι στέγες, οι ταράτσες και οι προσόψεις συνθέτουν την κυρίως εικόνα ενός κτιρίου και ο σχεδιασμός τους αποτελεί σημαντικό μέρος της συνολικής δομής μιας κατασκευής. Τα λάθη στον προγραμματισμό μπορεί να είναι επικίνδυνα και επιζήμια για την αξία ενός ακινήτου. Έτσι, αντίστοιχα και κατά το σχεδιασμό του συστήματος αποστράγγισης ομβρίων υδάτων για αυτές τις περιοχές, υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη όπως το τοπικό κλίμα, οι σχετικοί κανόνες και κανονισμοί, καθώς επίσης οι αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές προδιαγραφές του έργου. Εκτός όμως από ολοκληρωμένες λύσεις αποστράγγισης, η ACO μπορεί να υποστηρίξει το σχεδιασμό σας με επαγγελματικό λογισμικό και να διασφαλίσει ότι το έργο σας ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για σύγχρονο σχεδιασμό, αντοχή, ανθεκτικότητα, και μακρά βιωσιμότητα.

Μπάνιο
Ο σχεδιασμός ενός μπάνιου υψηλής ποιότητας προϋποθέτει ένα συνδυασμό αισθητικών και λειτουργικών προκλήσεων. Ο χώρος του μπάνιου είναι το μέρος του ξενοδοχείου που οι απαιτήσεις για άνεση, ασφάλεια και σχεδιασμό είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική εμπειρία ευεξίας του επισκέπτη. Οι μοντέρνου τάσεις σχεδιασμού για το εσωτερικό του μπάνιου επιβάλλουν χώρο και ελευθερία κινήσεων χωρίς συμβιβασμούς.

Είσοδος & λόμπι
Υπάρχει μία και μοναδική ευκαιρία να κάνουμε μια καλή πρώτη εντύπωση. Κατά κοινή ομολογία η είσοδος ενός ξενοδοχείου αποτελεί μια εισαγωγή στη συνολική εμπειρία των επισκεπτών. Η είσοδος και το λόμπι είναι συνήθως η πιο πολυσύχναστη περιοχή του κτηρίου, όπου η λειτουργικότητα, η αισθητική και η εύκολη συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για μία τέτοιου είδους επένδυση.

Σπα και πισίνα
Οι χώροι σπα και πισίνας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, καθώς αποτελεί ένα από τους πιο χαρακτηριστικός και εμβληματικούς χώρος ενός ξενοδοχείου. Εκτός από την εξαιρετική αισθητική και το σχεδιασμό που συμβάλλει στην αίσθηση ευεξίας, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ασφάλεια και την υγιεινή απόδοση του αποστραγγιστικού συστήματος. Τόσο οι εξωτερικοί, όσο και οι εσωτερικοί χώροι εκτίθενται σε επιθετικούς παράγοντες και σκληρές καιρικές συνθήκες, επομένως τα υλικά που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικά και να συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις ασφάλειας. Ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ανοξείδωτων συστημάτων αποστράγγισης στον κόσμο, γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η λειτουργική αποστράγγιση κρίσιμων περιοχών, όπως οι πισίνες, οι περιοχές ευεξίας ή τα σπα. Εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την εύρεση της βέλτιστης λύσης όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια των ανθρώπων χωρίς να παραλείπουμε τη βελτιστοποίηση του λειτουργικού και του κόστους εγκατάστασης ενός συστήματος.

Υπόγειο
Τα σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα της ACO δίνουν μια εντελώς νέα αξία στους υπόγειους χώρους του κτηρίου. Ο καθαρός αέρας, το φυσικό φως και η προστασία από την υγρασία και τις πλημμύρες παρέχουν πλεόν την ευκαιρία στη χρήση του υπογείου, όχι μόνο ως αποθηκευτικό χώρο ή ως χώρο εγκαταστάσεων, αλλά και ως χώρο αναψυχής. Με ολοένα και πιο ακραία καιρικά φαινόμενα, ο κύριος στόχος θα πρέπει να είναι η προστασία της κατασκευής και κάθε εγκατεστημένου εξοπλισμού. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει λύσεις για την προστασία του υπόγειου χώρου από τις πλημμύρες και λύσεις φυσικού φωτισμού.

Στάθμευση
Οι χώροι στάθμευσης αποτελούν κρίσιμο παράγοντα για τη συνολική λειτουργικότητα του κτηρίου, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών εργασιών του προσωπικού και της άνεσης του επισκέπτη. Είτε ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός και εκτεθειμένος σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, είτε υπόγειος με ή χωρίς πολυώροφα καταστρώματα στάθμευσης, η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας και ο εξειδικευμένός σχεδιασμός τους, θα σας προσφέρουν τη βέλτιστη λύση. Η ACO προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καναλιών και εσχάρων για τον καθαρισμό των λυμμάτων (ελαιοδιαχωριστές) και την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων.

Κήπος & Αρχιτεκτονική Τοπίου
Ο σχεδιασμός των χώρων πρασίνου και των πεζοδρόμων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την καλαίσθητη εμφάνιση ενός έργου, αλλά και για την άνεση και την ευημερία των κατοίκων. Η γκάμα των συστημάτων αποστράγγισης για κήπους και περιβάλλοντες χώρους της ACO περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σταθεροποιητές εδάφους για γκαζόν και για κροκάλες, συστήματα δηλαδή που βοηθούν τους Αρχιτέκτονες και τους Αρχιτέκτονες τοπίου να δημιουργήσουν μια ελκυστική, βιώσιμη και οικολογική λύση για τη διαχείριση του νερού παρέχοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητα της επιφάνειας και ταυτόχρονα την άνεση για τους επισκέπτες.