Η νέα εποχή θέλει τα θερμαντικά σώματα να ενσωματώνονται αρμονικά στο interior design ενός χώρου και πολλές φορές να τοποθετούνται σε καίριες θέσεις αντί να κρύβονται, όπως είχαμε συνηθίσει παλαιότερα.

       

Η Optimum Form διαθέτει μια σειρά από ξεχωριστές προτάσεις των δημοφιλέστερων σχεδιαστών του είδους, αντικείμενα χρηστικά βασισμένα στη μοντέρνα αρχιτεκτονική υφή, που πραγματικά θα μπορούσαν να αναμετρηθούν με αληθινά έργα Τέχνης, ενώ με το ιδιαίτερο design τους γίνονται μια ιδανική επιλογή για κάθε χώρο.

        

      

Tips

1. Βασικότερο όλων είναι να γίνει εξαρχής μια σωστή μελέτη αξιολόγησης του διαθέσιμου χώρου, ώστε να τοποθετηθούν σε αυτόν οι κατάλληλες -σε απόδοση- θερμαντικές συσκευές. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε design θερμαντικό σώμα για να τοποθετηθεί στο περιβάλλον σας καθώς οι διαστάσεις και οι αποδόσεις είναι πάρα πολλές.

2. Τα design σώματα τοποθετούνται είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη διάταξη και έχουν διάφορες διαστάσεις. Τα υλικά τους είναι εξαιρετικά, όπως αλουμίνιο, χάλυβας, μαντέμι ή πέτρα.
Η ποιότητά τους είναι σαφώς ανώτερη των σωμάτων πάνελ, οι βαφές τους μεταλλικές και ο τρόπος κατασκευής τους ιδιαίτερος και σε κάποια χειροποίητος.

3. Επιπλέον, δε στερούνται απόδοσης. Απεναντίας, συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα θέρμανσης με ένα αισθητικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει και τα κάνει μοναδικά. Κάποια από αυτά έχουν
και χρηστικό χαρακτήρα, π.χ. έχουν τη μορφή ραφιών, δέχονται άγκιστρα, θέσεις για πετσέτες, προσδίδουν art ή industrial χαρακτήρα, κ.ά.

4. Τα διακοσμητικά καλοριφέρ κατασκευάζονται για υδραυλική ή ηλεκτρική χρήση.

        

         

OptimumForm

Πρόκειται για μια από τις λίγες εταιρίες που πραγματεύεται
διακοσμητικά σώματα καλοριφέρ κι εξειδικεύεται στο
συγκεκριμένο αντικείμενο. Προσφέρει τη μοναδικότητα,
αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, ενώ το βασικό συστατικό των
προτάσεών της είναι η αισθητική και η χρηστικότητα. Απευθύνεται
σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, αλλά και σε ιδιώτες, που
αναζητούν το ξεχωριστό και το πρωτότυπο.
Εξελίσσεται σύμφωνα με τις τάσεις του design, προσαρμόζοντας
συνεχώς τη φιλοσοφία και τις δραστηριότητές της, αναζητώντας
νέα προϊόντα.

13 χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών,
Εμπορικό κέντρο Eurotech,
Θέρμη Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57001
τηλ: +30 2310 310115, +30 6976888304 ,
info@optimumform.gr, www.optimumform.gr