Η νέα τάση, που θέλει τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών να εμπιστεύονται εξειδικευμένες εταιρείες στο πλαίσιο της πώλησης των δωματίων τους, στην αύξηση των εσόδων τους καθώς και άλλων υπηρεσιών, προσφέρει μια επιπλέον εξαιρετική επιλογή στο όνομα της CONSAL.

Μια εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών υπηρεσιών της οποίας η θεμελιώδης διαφορά βασίζεται στο πάθος των ανθρώπων της, στις δυνατές συνεργασίες της καθώς και στην προσέγγιση των επιτυχιών της μέσω εξαιρετικά επαγγελματικών διαδικασιών.

Η CONSAL κοιτάζει πέρα από τις σημερινές συνθήκες της αγοράς και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, δεσμευόμενη να μεγιστοποιήσει την αξία κάθε μονάδας αυξάνοντας τις επιδόσεις της και επιτυγχάνοντας τα μέγιστα έσοδα.

Έχοντας  ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μέσα που σε συνδυασμό με την εξειδίκευση την οποία διαθέτει, επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η δημιουργία δυνατών συνεργασιών και η άρτια επαγγελματική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των συνεργατών της σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Μεταξύ άλλων, οι κύριες προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:

Συμβόλαια και πωλήσεις

Διαδικτυακές πωλήσεις

Διαχείριση εσόδων

Συμβουλευτικές υπηρεσίες