Δυναμικό παρών έδωσε, για ακόμα μια χρονιά, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής λύσεων και προϊόντων για τις ανάγκες φωτισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού,  στην έκθεση – θεσμό για τα ξενοδοχεία «XENIA 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε 23-25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό περίπτερο της, η εταιρεία παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής εγκατάστασης, ανεξαρτήτου μεγέθους, στοχεύοντας στην άνεση, στην ασφάλεια και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο καινοτόμο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ που παρέπεμπε σε χώρους ξενοδοχείου και να γνωρίσουν από κοντά πολλαπλές λύσεις φωτισμού, εφαρμογές νέων τεχνολογιών και αυτοματισμών καθώς και πληθώρα προτάσεων ηλεκτρολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Η ΚΑΥΚΑΣ με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό της, προσεγγίζει τις τεχνικές απαιτήσεις κάθε εφαρμογής και προσφέρει ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πελατών της καθώς και στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.