Η Crist Bed Linen Industry, στα πλαίσια της διεύρυνσης συνεργασιών της στον ξενοδοχειακό τομέα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία στα λευκά είδη με το συγκρότημα Azure Resort Hotel & SPA

Το Azure Resort Hotel & SPA είναι ένα πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο στο γραφικό νησί της Ζακύνθου στην περιοχή Τσιλιβί και λειτουργεί από τον Ιούνιο υπό τη διαχείριση της ξενοδοχειακής εταιρίας ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ ΑΕΞΤΕ. Χτίστηκε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, ενώ ο σχεδιασμός του ακολουθεί όλες τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές τάσεις τις εποχής. Διαθέτει 100 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, 3 πισίνες, 3 μπαρ, 2 εστιατόρια, SPA καθώς και γήπεδο τένις.

Η Crist, συνδυάζοντας μοναδικά την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις πρωτοποριακές ιδέες της, έχει ανάπτυξη μια ισχυρή κουλτούρα συνεργασίας με τους πελάτες της, προσφέροντας ποικιλία επιλογών από ποιοτικά προϊόντα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

 

Crist

Crist Bed Linen Industry