Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του μεγάλου ασφαλιστικού ομίλου

Η ABAS Integrated Systems, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία και στον ιδιωτικό τομέα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του νέου της έργου για την ERGO HELLAS, στην Λ. Συγγρού.  Σε συνεργασία με τον εργολάβο του έργου VITAEL AE, η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση οπτικοακουστικών συστημάτων αιχμής.

Στην ανακαίνιση του ισόγειου χώρου των 2 κτιρίων του συγκροτήματος της εταιρείας, στη Λ. Συγγρού, όπου δημιουργήθηκαν αίθουσες συνεδριάσεων, παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων, χώρος call center και χώρος εστιατορίου, η ABAS εγκατέστησε περισσότερες από 20 οθόνες Digital Signage, συνδεδεμένες μέσω του κορυφαίου συστήματος διανομής βίντεο και ήχου CRESTRON NVX AV over IP. Σε όλες τις αίθουσες παρουσιάσεων και συσκέψεων εγκαταστάθηκαν επαγγελματικά συστήματα τηλεδιάσκεψης, ενώ το ισόγειο καλύφθηκε με πολυζωνικό σύστημα διανομής μουσικής. Ο έλεγχος και η διαχείριση των παραπάνω συστημάτων πραγματοποιείται με αυτοματισμούς CRESTRON. Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

      

Με την εγκατάσταση των παραπάνω συστημάτων, η ERGO Hellas επιτυγχάνει την αναβάθμιση του εργασιακού της περιβάλλοντος ενώ παράλληλα φροντίζει να ενισχύσει την εμπειρία του πελάτη της. Η εταιρία, επιλέγοντας να επενδύσει σε τεχνολογίες αιχμής με τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης όλων των οπτικοακουστικών συστημάτων της εγκατάστασης, στοχεύει στο να εξυπηρετήσει καλύτερα την επικοινωνία της προς τους πελάτες και εργαζομένους της, να δημιουργήσει με την κατάλληλη μουσική επένδυση το ιδανικό περιβάλλον στους κοινόχρηστους χώρους, και να προσφέρει τη δυνατότητα προηγμένης τηλεδιάσκεψης και επικοινωνίας για στελέχη και εργαζομένους.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

       

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

ABAS Integrated Systems
Αμμοχώστου 6, Χαλάνδρι
+30 211 182 8797
info@abas.gr
www.abas.gr