Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, συνώνυμη με υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές σε τρία από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, τη Ρόδο, την Κρήτη και την Κέρκυρα, συνεργάζεται με τη MikenopaHellas. Με το άνοιγμα της νέας σεζόν, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων Sunshine Rhodes, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Club Calimera, Sunshine Kreta και Sunshine Crete Village, θα απολαμβάνουν άψογη πρόσβαση στο διαδίκτυο χάρη στην υπηρεσία Fast@FriendlyInternetAccess®. Η εταιρεία που είναι γνωστή για την ευρεία ποικιλία προγραμμάτων ασύρματου και ενσύρματου ίντερνετ εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων φρόντισε για άλλη μια φορά για ανέμελες διακοπές με εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Sunshine Rhodes

Ο κ. Κώστας Λαγουδάκης, εκ μέρους των ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, τόνισε τα εξής: «Αναζητώντας τους ειδικούς που θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ένα σύστημα ίντερνετ, -που θα εξασφάλιζε στους πελάτες μας ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο,- απευθυνθήκαμε στη MikenopaHellas. Απομένει να το διαπιστώσουν σύντομα και όλοι όσοι θα επιλέξουν κάποιο από τα ξενοδοχεία μας».

Ο κ. Γιάννης Βαλαγιάννης, Διευθυντής της Mikenopa Hellas, ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μέσα από τη συνεργασία μας με τα ξενοδοχεία Sunshine Vacation Clubs θα προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου της Mikenopa. Υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ολοκληρωμένη πρόσβαση στο ίντερνετ».