Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αυξήσετε το τζίρο της επιχείρησής σας, αφού πολλοί είναι εκείνοι που θα συνδυάσουν τη μέρα με βόλτα και φαγητό έξω. Την συγκεκριμένη μέρα μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με πρωτότυπα νόστιμα πιάτα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

25η Μαρτίου

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά, είναι, φυσικά το παραδοσιακό και το πρωταγωνιστικό πιάτο της ημέρας και σίγουρα θα συγκεντρώνει τις προτιμήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να προτείνετε στους πελάτες σας και άλλες νόστιμες επιλογές που σίγουρα θα τους εντυπωσιάσουν.

Παρακάτω θα δείτε μερικές πιο πρωτότυπες ιδέες για την μέρα του Ευαγγελισμού.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με εναλλακτικές.
Μπορείτε να δώσετε πολλές εναλλακτικές στο πιάτο του μπακαλιάρου και της σκορδαλιάς. Οι παραλλαγές αυτές, θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Τηγανιτός σκέτος, τηγανιτός με κουρκούτι, ή στην κατσαρόλα με πατάτες, είναι μερικές από τις βασικές παραδοσιακές επιλογές.

Σημαντικό, επίσης, είναι να μην ξεχάσετε και το παιδικό μενού. Υπάρχουν πολλά παιδιά που σίγουρα δεν αγαπούν το ψάρι, όμως με τις κατάλληλες τεχνικές θα μπορέσετε να τα κερδίσετε, αφήνοντάς εκείνα χορτασμένα και τους γονείς χαρούμενους. Η λύση, εδώ, λοιπόν, είναι να παρασκευάσετε με τον μπακαλιάρο αφράτες κροκέτες με ξεψαχνισμένο το ψάρι ή ακόμα και burger με τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου και τηγανιτές πατάτες.

Σκορδαλιά… αλλιώς.
Η σκορδαλιά, σίγουρα, έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τα γούστα των καταναλωτών διαφέρουν. Μπορείτε, επομένως, να καλύψετε κάθε ανάγκη προσφέροντας πολλές και διαφορετικές επιλογές. Από την κλασική σκορδαλιά με το πολύ σκόρδο, την πιο light εκδοχή, μέχρι και σκορδαλιά από φάβα, ξηρούς καρπούς, μουστάρδα ακόμα και κόκκινη σκορδαλιά με την προσθήκη πάπρικας ή ντομάτας.

Άλλα είδη ψαριού.
Ο μπακαλιάρος μπορεί να αποτελεί παράδοση, αλλά πολλοί πελάτες δεν τον προτιμούν. Οι αθερίνες, τα καλαμαράκια, το ξυδάτο χταποδάκι, οι γαρίδες και τα όστρακα παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η σωστή παρασκευή τους και η νοστιμιά.