Το νέο προσαρμοσμένο περιεχόμενο ροής παρέχει στους επισκέπτες, τα μέλη και τους πελάτες καινοτόμες εμπειρίες που καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες ευημερίας.

Καθοδηγούμενη από τον σκοπό της η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το Hyatt Together – μια ψηφιακή πλατφόρμα για επισκέπτες, μέλη και πελάτες που διαθέτει επιμελημένες εμπειρίες ευεξίας που δημιουργήθηκαν από συναδέλφους της Hyatt από όλο τον κόσμο. Ευθυγραμμισμένο με την ολιστική προσέγγιση της Hyatt στην ευημερία, το περιεχόμενο του Hyatt Together επικεντρώνεται σε τρεις πυλώνες: Αίσθηση (συναισθηματική και διανοητική ευεξία), Ενέργεια (τροφοδοσία του σώματος, συμπεριλαμβανομένης τροφής, ύπνου) και Λειτουργικότητα (πώς κινούνται και λειτουργούν στην εργασία και τη ζωή). Σήμερα, η Hyatt κάνει πρεμιέρα διευρυμένου περιεχομένου βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να φέρει τις συναρπαστικές, χαρακτηριστικές εμπειρίες του εκτός των ξενοδοχείων Hyatt, έτσι ώστε περισσότερα άτομα να έχουν πρόσβαση, είτε στο σπίτι είτε όταν ενώ ταξιδεύουν.

Το Hyatt Together δοκιμάστηκε τον Μάιο του 2020 ως τρόπος για να παραμείνει η Hyatt κοντά στους πελάτες της – μια εικονική «αγκαλιά της Hyatt». Λόγω των συντριπτικών θετικών σχολίων, το Hyatt Together θα είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους επισκέπτες και στα μέλη του World of Hyatt.

Το Hyatt Together διαθέτει επίσης μια σειρά Hyatt Together Talks – ένα νέο ψηφιακό φόρουμ που προσφέρει στους επισκέπτες, τα μέλη και τους πελάτες μια εικόνα από το εσωτερικό του πώς η Hyatt και οι ηγέτες της βιομηχανίας επαναπροσδιορίζουν το μέλλον των ταξιδιών για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες όταν είναι έτοιμοι. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν στελέχη της Hyatt, συναδέλφους και ηγέτες της βιομηχανίας που μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του ταξιδιού και τι μπορούν να περιμένουν οι ταξιδιώτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή στο ξενοδοχείο.