Τα σχόλια των καταναλωτών δείχνουν ότι το 42 τοις εκατό των επαγγελματιών των ΗΠΑ που θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να εργαστούν από ένα ξενοδοχείο.

Η Marriott International ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα για εργασία οπουδήποτε με το Marriott Bonvoy που συναντά τους καταναλωτές όπου κι αν βρίσκονται στη ζωή τους. Τα νέα πακέτα Day Pass, Stay Pass και Play Pass του Marriott Bonvoy σχεδιάστηκαν ως ευέλικτες επιλογές είτε οι επισκέπτες αναζητούν διαμονή μίας ημέρας από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, παρατεταμένη διανυκτέρευση με check in νωρίς το πρωί και check out το βράδυ ή πολυήμερη εργασία και απόδραση προορισμού αναψυχής.

Η απομακρυσμένη εργασία δεν πρέπει απαραίτητα να σημαίνει εργασία από το σπίτι, όπου θολές γραμμές μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής μπορούν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμούς και άγχος. Παρέχοντας ευέλικτες επιλογές κράτησης, τα μέλη και οι επισκέπτες θα έχουν μια οικεία εναλλακτική λύση όταν επιλέγουν το πού να εργαστούν. ”

Όταν ρωτήθηκε, το 42% περισσότερων από 400 επαγγελματιών – μέλη της Marriott Bonvoy και μη – στις Η.Π.Α. που συμμετέχουν στην ερευνητική κοινότητα της εταιρείας δήλωσαν ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να εργαστούν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Μια τέτοια δυνατότητα λύνει προβλήματα όπως η επιθυμία να διαλυθεί η καθημερινή μονοτονία, η παύση της κλειστοφοβικής αίσθησης σε μικρά διαμερίσματα, η τοποθέτηση ορίων μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, ειδικά για οικογένειες και πολλά ακόμα.