Πολλά ξενοδοχεία Hyatt σε όλο τον κόσμο δείχνουν αγάπη για τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις που επηρεάζονται από το COVID-19, ενώ αναζωπυρώνουν τη χαρά του ταξιδιού των επισκεπτών μέσα από ξεχωριστές, τοπικές εμπειρίες.

Με γνώμονα τον σκοπό της Hyatt να φροντίζει τους ανθρώπους ώστε να μπορούν να είναι οι καλύτεροι, η Hyatt Hotels Corporation ανακοινώνει την πρωτοβουλία Hyatt Loves Local, μια παγκόσμια προσπάθεια των ξενοδοχείων να αναβαθμίσουν και να συνεργαστούν με μικρές επιχειρήσεις που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Σχεδόν 60 ξενοδοχεία και θέρετρα Hyatt σε προορισμούς σε όλη την Αμερική, την Ασία, τον Ειρηνικό, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή παρέχουν δωρεάν πόρους και έκθεση σε επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις που έχουν αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με τη σειρά τους, αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους και να προσφέρουν στους επισκέπτες της Hyatt ξεχωριστές και εμπλουτισμένες εμπειρίες που ενισχύουν μια ουσιαστική σύνδεση με την τοπική κοινότητα του προορισμού.

Σε αυτό το νέο ταξιδιωτικό τοπίο, η Hyatt παραμένει δεσμευμένη να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του ξενοδοχείου – ξεπερνώντας την καθαριότητα- για να εξετάσει ολόκληρο το ταξίδι του ξενοδοχείου. Καθοδηγούμενος από τη δημιουργικότητα και τη φροντίδα, το μονοπάτι της Hyatt είναι να ξανακερδίσει τη χαρά του ταξιδιού. Το Hyatt Loves Local εμπλουτίζει την ταξιδιωτική εμπειρία και βοηθά στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων κατά τη διάρκεια αυτού του ιδιαίτερου χρόνου.

Από τη γαστρονομία και την ευεξία έως τη μόδα και την τέχνη, οι συνεργασίες του Hyatt Loves Local καλύπτουν μια ποικιλία βιομηχανιών και πραγματοποιούνται τώρα στα καταλύματα της Hyatt. Επιπλέον, στο πλαίσιο της δέσμευσης της Hyatt’s Starts Here για την προώθηση της συμμετοχής και την επίτευξη της ισότητας, ορισμένες συνεργασίες της Hyatt Loves Local είναι με επιχειρήσεις μειοψηφίας, οι οποίες είναι πιθανότερο να επηρεαστούν από τον COVID-19.

Οι Hyatt Loves Local συνεργασίες σε ξενοδοχειακές μονάδες Hyatt σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνουν τα Andaz Capital Gate, το έργο του Abu Dhabi με τη International Artists Management (iAM) για την ανάθεση τεσσάρων ντόπιων καλλιτεχνών για αναδυόμενες παραστάσεις στη γκαλερί του ξενοδοχείου, Park Hyatt Vienna με ειδικό φαγητό και λιανοπωλητή κρασιού Kate & Kon για ένα χειμερινό αναδυόμενο κατάστημα και σαλόνι σαμπάνιας στη βεράντα του ξενοδοχείου από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο του 2021, και το εβδομαδιαίο “Mini Market” του Grand Hyatt Playa del Carmen με έργα από ντόπιους τεχνίτες, όπως ο κατασκευαστής καπέλων Equinoxio, που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή.