Η Hilton αντάμειψε με 320,000 $, 117 ξενοδοχεία της, για να πραγματοποιήσουν τις δημιουργικές ιδέες τους, που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας. Η αντιπρόεδρος βιωσιμότητας της Hilton, Maxime Verstraete, δήλωσε ότι “αυτά τα βραβεία αποτελούν μία αναγνώριση της δημιουργικότητας των μελών της, όσον αφορά στην επίλυση κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων”.

Τα βασικότερα προγράμματα, που θα τεθούν σε εφαρμογή, είναι:

  1. Το Conrad New York θα συνεργαστεί με τη City Harvest, μία τράπεζα τροφίμων, που συλλέγει το φαγητό που περισσεύει από εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις, για να το διανείμει σε όσους έχουν ανάγκη.
  2. Το Hilton Panama θα δημιουργήσει ένα βοτανικό κήπο μέσα στο ξενοδοχείο, που θα ενισχύσει με τοπικά προϊόντα το μενού του εστιατορίου και ταυτόχρονα θα προσδώσει ένα φυσικό, ρουστίκ look στο ξενοδοχείο.
  3. Το Hilton Garden Inn Davos θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάσταση των προσφύγων, που βρίσκονται στην περιοχή, καλύπτοντας τα κόστη των μεταφορών, της σίτισης και των συνεντεύξεων εύρεσης εργασίας.
  4. Το DoubleTree by Hilton Hangzhou East θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα καθοδήγησης νέων, όπου θα τους δώσει την απαραίτητη επαγγελματική εκπαίδευση, που χρειάζονται, για να διαμορφώσουν το μέλλον τους, όπως θέλουν.

HWW_Map_ActionGrantWinners_HR