Η ξενοδοχειακή βιομηχανία franchise έχει αναπτυχθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία. Το 2010, περίπου το 70% των επώνυμων ξενοδοχείων ήταν επιχειρήσεις franchise, αλλά μέχρι το 2019 ο αριθμός αυτός είχε φτάσει στο 80% περίπου, σύμφωνα με το smallbiztrends.com.

Οι περισσότερες μάρκες είναι αναγνωρίσιμα ονόματα. Μπορεί να θυμάστε το Travelodge, το Motel 6, το Super 8 και το Red Roof Inn. Γνωρίζατε όμως ότι τα franchise ξενοδοχείων περιλαμβάνουν επίσης κορυφαία ονόματα όπως Marriott, Hilton και Wyndham; Απλά φανταστείτε το μέλλον σας. Ως δικαιοδόχος, θα μπορούσατε να γίνετε ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου με το λογότυπο μιας από τις μεγαλύτερες μάρκες ξενοδοχείων στον κλάδο.

Franchises ξενοδοχείου- Full Service

Ένα ξενοδοχείο full-service παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών και ανέσεων επισκεπτών, είτε περιλαμβάνονται στην τιμή είτε φέρουν μια επιπλέον τιμή ανά υπηρεσία. Οι υπηρεσίες σημαίνουν πράγματα όπως εστιατόρια, υπηρεσία δωματίου, καθημερινή εφημερίδα, αίθουσες συνεδριάσεων, υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού και άλλα. Τα ξενοδοχεία μπουτίκ μπορεί να ταιριάζουν σε αυτόν τον ορισμό. Ακολουθούν τα κορυφαία franchise ξενοδοχείων με πλήρεις υπηρεσίες:

 1. Hilton
 2. Wyndham
 3. Marriott
 4. Hyatt
 5. Sheraton

Καλύτερες επιλογές Franchise Economy Hotel

Τα οικονομικά ξενοδοχεία προσφέρουν βασικά καταλύματα σε οικονομικές τιμές δωματίου. Επιλέγονται απλά δωμάτια και σουίτες για να φιλοξενηθούν οικογένειες. Αναμένεται τα δωμάτια του ξενοδοχείου να είναι καθαρά και άνετα αλλά όχι πολυτελή. Επίσης γνωστά ως ξενοδοχεία περιορισμένης εξυπηρέτησης ή μοτέλ με οικονομικά κριτήρια, διατηρούν το κόστος χαμηλό μειώνοντας τις υπηρεσίες και διατηρώντας τις ιδιοκτησίες μικρότερες. Για παράδειγμα, μπορεί να μην υπάρχει εστιατόριο ή καφετέρια ή ευρωπαϊκό πρωινό. Εδώ είναι τα καλύτερα franchise αυτού του είδους ξενοδοχείων και μοτέλ:

 1. Hampton by Hilton
 2. Holiday Inn
 3. Motel 6
 4. Super 8
 5. Days Inn
 6. Econo Lodge
 7. La Quinta