Σε δημοσίευμα του restaurant.org, 4 επιτυχημένοι επιχειρηματίες μας αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας στις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας.

1. Jeff Davis

[chairman of National Restaurant Association, chairman of United States Beef Corp]

“Πρέπει να εμπλακείτε, να εκπαιδευτείτε, να κάνετε καινοτομίες. Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε γύρω σας καλούς ανθρώπους, που νοιάζονται για τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τον κλάδο”.

2. Lorna Donatone

[region chair North America, CEO of Schools Worldwide, Sodexo Inc]

“Σκεφτείτε όλες τις επιλογές, πριν καταλήξετε στην καταλληλότερη. Όταν προσπαθείτε να φτιάξετε την καριέρα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διευρύνει το “φακό” σας για να συμπεριλάβετε διαφορετικούς τύπους εργασιών και κομμάτια αυτής της βιομηχανίας”.

3. Roz Mallet

[president and CEO, PhaseNext Hospitality]

“Εάν δουλεύετε σκληρά, βρείτε τους σωστούς μέντορες και δικτυωθείτε σωστά, θα έχετε μία εκπληκτική καριέρα. Επίσης, να βλέπετε με καθαρό μυαλό και αντικειμενική κρίση τις ικανότητές σας. Ποτέ να μην σταματήσετε να μαθαίνετε. Η γνωστική περιέργεια είναι το κλειδί για να επεκτείνετε τη βάση των γνώσεών σας προσωπικά και επαγγελματικά”.

4. Christianne Ricchi

[owner, iRicchi ristorante in Washington, D.C]

“Σταματήστε για να σκεφτείτε ποιος είστε, τι θέλετε, τι θέλει η αγορά, και από εκεί ξεκινάτε. Να έχετε το θάρρος να πάρετε μερικά υπολογισμένα ρίσκα και ο ζήλος σας, θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε”.