Το Porto Carras Meliton σας προσκαλεί στην ημέρα καριέρας του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, τη Δευτέρα 23 Μαΐου τις ώρες 10:00 με 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον όμιλο και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους διεκδικώντας μια θέση.

Το Porto Carras δίνει σταθερά δυναμικό παρών σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάτω από την ομπρέλα της έννοιας «καριέρα». Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δημιουργείται ένας λειτουργικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ υποψήφιων επαγγελματιών και εκπροσώπων του ξενοδοχείου.

Τα στελέχη του Porto Carras ενημερώνουν τους νέους σχετικά με την αγορά εργασίας, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα αλλά και, ειδικότερα, σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας. Επιπλέον, η οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων δίνει στον όμιλο την ευκαιρία να έρθει κοντά σε ένα μεγάλο κοινό νέων που αναζητούν εργασία και να τους παρουσιάσει τη φυσιογνωμία και τις δράσεις που την κατατάσσουν ως εργοδότη επιλογής.

Πληροφορίες τηλεφωνικά στο 23570 77000 και μέσω email στο hr@portocarras.com.