Φαντάσου να βρίσκεσαι στο ξενοδοχείο των ονείρων σου, οι εγκαταστάσεις να είναι υπέροχες, το φαγητό εκπληκτικό, το προσωπικό να είναι άρτια εκπαιδευμένο για να ικανοποιήσει όλες  τις ανάγκες σου και εσύ να λες μα πόσο τυχερός είμαι που βρίσκομαι εδώ …οι selfies να είναι καθημερινή συνήθεια σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, τα social να παίρνουν φωτιά  και εσύ να λες γιατί μόνο 5 αστέρια έχει  το tripadvisor ? Μα είναι λίγα για αυτό που ζω…

Μόλις περιγράψαμε τον πελάτη των ονείρων όλων εμάς που δουλεύουμε στο χώρο του τουρισμού. Τον πελάτη που με τόσο κόπο καταφέραμε να δημιουργήσουμε από το μηδέν!

Φαντάσου τώρα αυτός ο εκπληκτικά ευχαριστημένος πελάτης σου, η κινητή διαφήμιση σου για τα υπόλοιπα 8  τουλάχιστον χρόνια να αφήσει πίσω στο δωμάτιο κάτι πολύτιμο για εκείνον.. το πορτοφόλι του, το κινητό του, το iPad του, το δαχτυλίδι των αρραβώνων του, το αγαπημένο του αρκουδάκι τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ή του σπιτιού του.

Την στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχει φύγει αλλά έχει ξεχάσει το κινητό του πάνε οι αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας και του ουρανού, οι πορτοκαλί  αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος,  τα χρώματα τα αρώματα και τα χαμογελά  του ξενοδοχείου.

Εκείνη τη στιγμή όλα γίνονται γκρι. Και παίρνει αμέσως τηλέφωνο έντρομος  το ξενοδοχείο. Εκεί η διαχείριση του Lost  & found θα πρέπει να είναι καθησυχαστική οργανωμένη και ξεκάθαρη.

Tι γίνεται λοιπόν στον χώρο του Lost & Found στα ξενοδοχεία;

Αν και το Lost & Found δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το τουριστικό προϊόν  εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον εξυπηρετήσουμε και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και με επαγγελματισμό και αυτή την πρόκληση. Προκειμένου να επαναφέρουμε πίσω όλα αυτά που με τόσο κόπο καταφέραμε σε όλη την διάρκεια της διαμονής του καλούμαστε να δώσουμε άμεση λύση στον αγαπημένο μας πελάτη.

Πόσα αντικείμενα ξεχνιούνται σε ξενοδοχεία κάθε χρόνο;

Αν σκεφτείς ότι 30 εκατομμύρια τουρίστες υποδέχεται η Ελλάδα όλο τον χρόνο, 60.000 αντικείμενα ξεχνιούνται σε ξενοδοχεία, αεροδρόμια τρένα κτλ, 1 στους 500 πελάτες ξενοδοχείων ζητάνε πίσω το ξεχασμένο τους αντικείμενο. Άρα εκείνος  που θα το στείλει με ασφάλεια γρηγορά και οικονομικά, θα είναι εκείνος που δεν θα αφήσει τίποτα να πάει χαμένο. Ξέρουμε όλοι ότι στον χώρο του τουρισμού αυτό είναι μεγάλο εργαλείο διαφοροποίησης. Να κερδίζεις δηλαδή την εμπιστοσύνη του πελάτη!

Τι υπηρεσίες υπάρχουν στην Ελλάδα που δίνουν λύση στο κομμάτι του lost and found;

Η πιο οργανωμένη υπηρεσία τεχνολογίας  που υπάρχει και δίνει την καλύτερη λύση στην διαχείριση των Lost & Found είναι η Ελληνική εταιρεία www.deliverback.com  Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για το ξενοδοχείο. Η ομάδα της Deliverback έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού, αφού ήδη συνεργάζονται με 700+ ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη  Ελλάδα, μεταξύ άλλων με μεγάλα brands όπως το Hilton, Marriott, το Cavo Tagoo και πολλά άλλα γνωστά ξενοδοχεία!

Πως λειτουργία η υπηρεσία της Deliverback;

Κάθε φορά που ένας πελάτης στο ξενοδοχείο σας, σας ενημερώσει ότι ξέχασε κάτι, απλά τον ενημερώνετε οτι θα πρέπει να μπει στην σελίδα του deliverback.

Απλά γρήγορα και αξιόπιστα, μπαίνεις στο Site συμπληρώνεις τα στοιχεία του ξενοδοχείου και στη συνέχεια το Deliverback αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ για να καταχωρήσετε το ξενοδοχείο σας και να ξεκινήσετε τη συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Deliverback στο +30 2108907070