Για ποιους λόγου χρειάζεται να ανακαινίσετε την πισίνα του ξενοδοχείου σας;

ανακαίνιση

# 1
Η πισίνα χρειάζεται μεγάλες επισκευές.

Εάν αντιμετωπίζετε διαρροές, ελαττωματικά φίλτρα, σπασμένα σωληνάρια ή χαλασμένα πλακίδια στην πισίνα σας, ίσως χρειαστεί να ανακαινίσετε την πισίνα σας πέρα από τις τυπικές επισκευές συντήρησης.

Εάν τα ζητήματα οφείλονται σε κανονική φθορά ή ζημιές από καταιγίδα, ένας εξειδικευμένος εργολάβος μπορεί να αξιολογήσει το πρόβλημα και να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση για να διατηρήσει την ομαλή λειτουργία της πισίνας σας και να αποτρέψει παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Εάν θέλετε να εκτελέσετε πιο εκτεταμένες ανακαινίσεις στην εμφάνιση της πισίνας σας, είναι ευκαιρία να το κάνετε παράλληλα με τις εργασίες επισκευής, καθώς έτσι μπορεί να μειώσετε το συνολικό κόστος, καθώς και να περιορίσετε το χρονικό διάστημα, που η πισίνα είναι κλειστή για ανακαίνιση. Και έτσι αντί να αντικαταστήσετε μόνο τα πλακάκια που έχουν υποστεί βλάβη, μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα πλακάκια και να τα αντικαταστήσετε με νέο σχέδιο.

# 2
Οι ανάγκες σας για την πισίνα έχουν αλλάξει

Ίσως η πισίνα σας να χτίστηκε για άλλο σκοπό και πλέον να θέλετε να της αλλάξετε χρήση.
Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να μετατρέψετε την πισίνα, έτσι ώστε, από χώρο χαλάρωσης, να γίνει χώρος εκγύμνασης και δραστηριοτήτων.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, αν βρείτε ότι η πισίνα σας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, είναι πιθανότατα καλός χρόνος να εξετάσετε την ανακαίνιση.

# 3
Η τεχνολογία της πισίνα σας είναι ξεπερασμένη

Η τεχνολογία πισίνας εξελίσσεται, οπότε αν η πισίνα σας είναι αρκετών χρόνων, ίσως πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα αναβάθμισης. Από λειτουργίες αισθητικές, όπως φωτισμός, μέχρι πιο πρακτικές, όπως αντλίες και φίλτρα, η βελτίωση της τεχνολογίας πίσω από την πισίνα σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και να γίνει ακόμη πιο καλαίσθητη. Εάν έχετε πισίνα, είναι πιθανό ότι θα έρθει μια εποχή που θα θέλετε να την ανακαινίσετε. Η επένδυση σε εξοπλισμό καλής ποιότητας και η πρόσληψη έμπειρων κατασκευαστών, θα συμβάλει στην παράταση της ζωής της πισίνας σας.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά άρθρα στο αφιέρωμα
“ΠΙΣΙΝΕΣ-SPA-WATER PARK ”
του Hotel Design Magazine and Guide Winter 2019!

ΠΗΓΗ: