Η W Hotels ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο ντεμπούτο στη Βραζιλία με το άνοιγμα του W Sao Paulo. Το αναμενόμενο άνοιγμα του W Sao Paulo το 2021 θα αποτελέσει το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott International στη Βραζιλία.

W Sao Paulo

Η W Hotels Worldwide, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε πρόσφατα την υπογραφή του πρώτου ξενοδοχείου της μάρκας στη Βραζιλία. Σχεδιασμένο για να ανοίξει το 2021, το W Sao Paulo θα προσθέσει ένα νέο κτύπημα στην καρδιά της πολυπληθέστερης μητρόπολης της Βραζιλίας. Το W Sao Paulo θέτει μια ολοκαίνουργια σκηνή στην περιοχή. Το ξενοδοχείο είναι πλακόστρωτο για να ενταχθεί η φετινή συναρπαστική σύνθεση των ανοιγμάτων W στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων W Panama (ανοιχτό από τον Φεβρουάριο του 2018) και W Costa Rica (άνοιγμα στα τέλη του 2018). Το W Sao Paulo, που ανήκει στην HBR Realty, θα είναι κάτι παραπάνω από το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο της Marriott International στη χώρα.

“Η Βραζιλία είναι πανέμορφη με κάθε τρόπο, από την πολυμορφία του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής, μέχρι τις ατελείωτες ποικιλίες των πιάτων και τους ίδιους τους ανθρώπους. Όλοι θέλουν να αποτελέσουν μέρος της δράσης και το W δεν αποτελεί εξαίρεση “, δήλωσε ο Anthony Ingham, παγκόσμιος ηγέτης της μάρκας, W Hotels Worldwide. “Το Σάο Πάολο είναι μια πόλη των αντιθέτων – η φύση εναντίον της τεχνολογίας, η παλιά απέναντι στη νέα. Η πόλη, όπως και το W, αγκαλιάζει τις ιδιοσυγκρασίες της. Ως πρώτη μας ιδιοκτησία στη χώρα, το W Sao Paulo θα είναι σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο στη Βραζιλία, συνδυάζοντας το τολμηρό design της W και το δυναμικό lifestyle της μάρκας με μια βραζιλιάνικη συστροφή που υιοθετεί τη μοναδική γοητεία του Sao Paulo.

Σχεδιασμένο από την Nini Andrade Silva και τη γνωστή σχεδιαστική ομάδα W brand, το W Sao Paulo θα διαθέτει 179 πολυτελή δωμάτια, όπως δύο σουίτες WOW και μία σουίτα Extreme WOW, καθώς και δύο εστιατόρια, με εκπληκτική θέα στην πόλη και ένα μπαρ υπογείου δωματίου. Το W Sao Paulo θα καλωσορίσει τους φιλοξενούμενους να τροφοδοτήσουν τις διαμονές τους με ένα υπερσύγχρονο κέντρο FIT και ένα εκτεταμένο WET Deck (πισίνα). Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις στο επόμενο επίπεδο με περίπου 1.500 τετραγωνικά μέτρα χώρου συνάντησης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην δημοφιλή επιχειρηματική περιοχή Vila Olímpia του São Paulo και απέχει μόλις 2 τετράγωνα από το JK Iguatemi, ένα από τα κορυφαία εμπορικά κέντρα της πόλης με πολυάριθμα πολυτελή καταστήματα. Το W Sao Paulo θα περιβάλλεται από ένα συνδυασμό κορυφαίων οικιστικών πύργων και ένα ευρύ φάσμα νυχτερινής διασκέδασης. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Congonhas και 25 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Guarulhos.

Το άνοιγμα του W São Paulo θα σηματοδοτήσει το έβδομο ξενοδοχείο W στην περιοχή της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής παράλληλα με το W Santiago, το W Mexico City, το W Costa Rica, το W Panama, το W Colombia και το W Punta de Mita.

 

ΠΗΓΗ: