Η καθηλωτική σχεδίαση, η τοπική κουλτούρα και το εκλεκτικό δείπνο βγαίνουν στη σκηνή στον underground μουσικό προορισμό της Κίνας.

Η W Hotels Worldwide, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές ξενοδοχειακές μάρκες, ανακοινώνει το άνοιγμα του W Xiamen. Ανήκει στον όμιλο Powerlong Group, το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μοντέρνα περιοχή, στο κέντρο της πόλης East Business District του Xiamen, όπου το ηλιοβασίλεμα αποκαλύπτει μια έντονη, δημιουργική κουλτούρα του δρόμου και μια πολυτελή σκηνή φαγητού. Αυτό το καθιστά την ιδανική τοποθεσία για ένα ξενοδοχείο με design που παρέχει στους επισκέπτες την απόλυτη πρόσβαση σε όλο το design, τη μόδα, τα καύσιμα και τη μουσική στον προορισμό του.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου από την Hirsch Bedner Associates αποτίει φόρο τιμής στο τροπικό περιβάλλον του Xiamen, τη φυσική ομορφιά του λιμανιού του και τη μεταμόρφωσή του από μια βιομηχανική πόλη-λιμάνι σε μια σύγχρονη μουσική Μέκκα. Εδώ, η ανάμειξη ανθρώπων κατά τη διάρκεια των χρόνων έχει εμπνεύσει μια ιδιότυπη κουλτούρα που αγκαλιάζει άγρια ​​διαφορετικά μουσικά σχήματα και νεανικές, επαναστατικές συμπεριφορές που ο W Xiamen αποτυπώνει μέσω ψηφιακών εγκαταστάσεων και ειδικά κατασκευασμένων έργων τέχνης.

Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία των 293 δωματίων και σουιτών του W Xiamen είναι χαρακτηριστικοί τοίχοι που χρησιμοποιούν ψηφιακά έργα τέχνης για να μεταφέρουν την τροπική φύση της πόλης σε εσωτερικούς χώρους μέσω εικονογραφήσεων RGB που λειτουργούν ως χρωματικό παζλ με κομμάτια που πέφτουν στη θέση τους, καθώς και οι κονσόλες και τα τραπεζάκια σαλονιού εμπνευσμένα από το Bo Bing, ένα δημοφιλές τοπικό παιχνίδι με ζάρια. Το Extreme WOW Suite είναι ένας σύγχρονος χώρος τέχνης 262 τετραγωνικών μέτρων που διαμορφώνει το σκηνικό για ιδιωτικά πάρτι. Ένας εκτεταμένος χώρος ψυχαγωγίας αγκυροβολείται από έναν βελούδινο καναπέ σε σχήμα L και το κόλπο για πάρτι της σουίτας ενεργοποιείται με το πάτημα ενός διακόπτη, ενισχύοντας το δράμα με τους υποβρύχιους κυματισμούς σε όλο το δωμάτιο.