Η W Hotel Worldwide, μέλος του ομίλου Marriott International, ανακοίνωσε τη δημιουργία του ξενοδοχείου W Amman, το πρώτο απόκτημα της σειράς αυτής στην Ιορδανία.

Το ξενοδοχείο των 280 δωματίων βρίσκεται στην καρδιά του Αμάν, και συγκεκριμένα στην ολοένα αναπτυσσόμενη περιοχή Abdali, ενώ προσφέρει ένα μοναδικό design εμπνευσμένο από την ενέργεια της Μέσης Ανατολής αλλά και τη γοητεία της ιστορίας της Ιορδανίας, την παράδοση και την κουλτούρα, κι όλα αυτά σε συνδυασμό με εναλλακτικές και σύγχρονες πινελιές.

Το Αμάν αποτελεί την καλύτερη περιοχή αφού αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που επιδιώκει η W Hotel, μια κοινωνική σκηνή που έχει τις ρίζες της βαθιά στο πάθος για το μοναδικό design, τη μουσική και την μόδα.

Το W Amman στέκει αγέρωχο, ως σύγχρονο και τέλειο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, προσφέροντας μοναδικές θέες από όλην την πόλη. Με την άφιξή τους, οι επισκέπτες θα αντικρίζουν μοναδική διακόσμηση με την υπογραφή της W Hotel, η οποία θα έχει προσαρμοστεί πλήρως με τα αρχιτεκτονικά δεδομένα της πόλης, όπως τον κυβισμό, και μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος της Ιορδανίας.

Αντικρίζοντας το ξενοδοχείο η πρόσοψη και η υποδοχή χαρακτηρίζονται από τη μοναδική και κολοσσιαία ομορφιά των πέτρινων μορφών, ενώ και στους υπόλοιπους χώρους κυριαρχεί το μάρμαρο, φέρνοντας μέσα στον χώρο τη φυσική ομορφιά των εξωτερικών αξιοθέατων.

Από τα 280 δωμάτια, τα 44 αποτελούν σουίτες, και όλα, συνολικά, προσφέρουν τεράστια παράθυρα, από το δάπεδο ως την οροφή, ζωηρό design, σε συνδυασμό με τα μοντέρνα κρεβάτια και τα σύγχρονα μπάνια. Τα μαξιλάρια, δείχνουν μια αναπαράσταση του πανέμορφου ουρανού του Αμάν, ή πανέμορφες καμήλες στην έρημο, και τις δύο αναπαραστάσεις με εκπληκτικά χρώματα.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο W Amman θέλοντας να δώσει το ενεργό παρόν στην κοινωνική ζωή του Αμάν, προσφέρει και κοινόχρηστους χώρους καθώς και χώρους εστίασης. Το σαλόνι, ιδανικό για τους σύγχρονους ταξιδιώτες, αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό από κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, ήρεμο και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Ο χώρος ολοκληρώνεται με τα δημιουργήματα του σύγχρονου καλλιτέχνη Jamal A. Rahim που δίνουν στο χώρο μια μεσανατολική επιρροή, του Bader Mahasneh που δίνει φωτεινές πινελιές έντονων χρωμάτων και συνδυάζει τραχιές επιφάνειες με λείες φιγούρες και πολλά ακόμη.

Στους χώρους εστίασης, και ειδικότερα στο εστιατόριο, οι επισκέπτες βιώνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, αφού κατά το γεύμα τους έχουν την δυνατότητα να κοιτούν και μια από τις πιο όμορφες art gallery, που βρίσκεται εντός του χώρου. Σε συνδυασμό με το μοναδικό εστιατόριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα από την οροφή που έχει και μια τεράστια πισίνα, ή ακόμη να χαλαρώσουν στις εγκαταστάσεις spa ή να γυμναστούν στο 24ωρο γυμναστήριο.

Πέραν φυσικά της χαλάρωσης και τις ξεκούρασης, το W Amman φροντίζει και για τους επαγγελματίες αφού διαθέτει αίθουσες συνεδριάσεων και επιχειρηματικό κέντρο 780 τετραγωνικών μέτρων συνολικά.

ΠΗΓΗ: