Με αφορμή την επικείμενη άφιξη του ομίλου υπερπολυτελών θερέτρων ONE & ONLY στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο νησί της Κέας, εμείς ξεχωρίσαμε τα ξενοδοχεία του ομίλου, που μας εντυπωσίασαν περισσότερο με την απαράμιλλη αισθητική τους και το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, που τα περιβάλλει. Συνολικά υπάρχουν 12 ONE & ONLY resorts παγκοσμίως και αναμφίβολα όλα είναι εξαιρετικά όμορφα και εντυπωσιακά. 

ONE & ONLY REETHI RAH MALDIVES

Το ερημικό νησί -σε σχήμα χταποδιού- Reethi Rah (που σημαίνει όμορφο νησί) στις Μαλδίβες αποτελεί, για το θέρετρο του ομίλου ONE & ONLY, ένα μαγικό σκηνικό με λευκή άμμο και πυκνή ζούγκλα.

Εκτός από την υπέροχη τοποθεσία, στο ερημικό νησί αυτό που κάνει τη διαμονή τόσο ξεχωριστή στο ONE & ONLY REETHI RAH είναι οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του, που περιλαμβάνουν 12 εκπληκτικές παραλίες, κέντρο καταδύσεων, γήπεδο τένις, αναρρίχηση, γήπεδο ποδοσφαίρου με πιστοποίηση FIFA, καταστήματα μπουτίκ και κέντρο για μαθήματα μαγειρικής και τέχνης.

Η αρχιτεκτονική του θερέτρου είναι επηρεασμένη από την αρχιτεκτονική των Μαλδίβων, της Κίνας και του Μπαλί.

Οι υπέροχες βίλες, που έχουν σχεδιαστεί από τον Jean Michel Gathy, διαθέτουν πισίνα υπερχείλισης. Όλες οι βίλες έχουν θολωτή οροφή και είναι όμορφα διακοσμημένες σε ξύλο και φυσική πέτρα με δροσερά λευκά υφάσματα κιμωλίας, κομψά έπιπλα και βυθισμένα λουτρά.

Άρθρο από το Περιοδικό Hotel Design Magazine  No.29./ Τεύχος Spring – Summer 2021 / Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το τεύχος:
www.hoteldesign.gr/hotel-design-news/hotel-design-magazine-and-guide-spring-summer-2021