Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για το Hyatt Place Krakow. Το ξενοδοχείο θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κρακοβία και η επιστροφή της σημαίας Hyatt στην Πολωνία.

Krakow

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με την 3M Hotels Group για το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κρακοβία, σηματοδοτώντας την επιστροφή της μάρκας Hyatt στην Πολωνία. Το Hyatt Place Krakow θα διαθέτει 216 ευρύχωρα δωμάτια και θα διοικείται από το Hotel Professionals Management Group. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το 2021.

Η μάρκα Hyatt Place βασίζεται σε εκτεταμένες γνώσεις καταναλωτών που δείχνουν ότι οι επισκέπτες αναζητούν κομψές, άνετες, απρόσκοπτες εμπειρίες που θα φιλοξενούν τον τρόπο ζωής τους και τις συνήθειες. Για να ενσωματώσει αυτήν την φιλοσοφία, η μάρκα προσφέρει απλή φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε ένα κομψά σχεδιασμένο και σύγχρονο περιβάλλον. Το έργο Hyatt Place στην Κρακοβία αντικατοπτρίζει την ισχυρή δυναμική της μάρκας στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία επιλεγμένων υπηρεσιών, καθώς τα ξενοδοχεία της Hyatt Place συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, κυρίως μέσω συμφωνιών franchise.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Place στην Πολωνία”, δήλωσε ο Takuya Aoyama, αντιπρόεδρος ανάπτυξης, Hyatt. “Η Κρακοβία, με την βασιλική ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της, προσφέρει ένα τέλειο σκηνικό για την επίδειξη της μάρκας Hyatt Place, την οποία ελπίζουμε να δούμε σε όλες τις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης”.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πολυτελή γειτονιά δυτικά του κέντρου της πόλης, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το περίφημο Εθνικό Μουσείο, το οποίο στεγάζει τη “Lady with a Ermine” του Da Vinci, το Jagiellonian University και την Παλιά Πόλη. Με το σταθμό του τραμ που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, το Hyatt Place Krakow απέχει λίγα λεπτά από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Το στάδιο Henryk Reymont Wisla και το στάδιο Cracovia βρίσκονται επίσης κοντά. Οι επισκέπτες που αναζητούν μια πιο χαλαρή εμπειρία μπορούν να εξερευνήσουν τα όμορφα πάρκα του Krakowskie Błonia και της Jordana, τα οποία θα βρίσκονται στο κατώφλι του ξενοδοχείου.

Το Hyatt Place Krakow θα διαθέτει περίπου 300 τετραγωνικά μέτρα πρακτικού συνεδριακού χώρου και μια περιοχή προπόνησης 180 τετραγωνικών μέτρων συνδεδεμένη με μια ζώνη χαλάρωσης που προσφέρει σάουνα. Το νέο ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει επίσης δύο καταστήματα τροφίμων και ποτών, το εστιατόριο Zoom και το Lobby Bar.