Η Marriott International λανσάρει το πρόγραμμα Homes Rentals σε πάνω από 100 αγορές παγκοσμίως. Το Homes & Villas by Marriott International προσφέρει πάνω από 2.000 σπίτια υψηλής ποιότητος στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική, με όλα αυτά να αποτελούν μέρος του διεθνούς χαρτοφυλακίου της Marriott.

Homes

Η Marriott International ανακοίνωσε το πρόγραμμα Homes & Villas by Marriott International, μια πρωτοβουλία ενοικίασης κατοικιών που προσφέρει 2.000 πολυτελή σπίτια και βίλες που βρίσκονται σε πάνω από 100 προορισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

“Η δημιουργία του Homes & Villas by Marriott International αντανακλά τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στην καινοτομία καθώς οι ανάγκες των καταναλωτικών ταξιδιών εξελίσσονται”, δήλωσε η Stephanie Linnartz, παγκόσμιος επικεφαλής εμπορικός διευθυντής, Marriott International. “Αυτό που ξεκίνησε ως πιλοτικό πρόγραμμα πριν από ένα χρόνο είναι τώρα μια παγκόσμια προσφορά, παρέχοντας στους επισκέπτες μας το χώρο και τις ανέσεις ενός σπιτιού που υποστηρίζεται από μια αξιόπιστη ταξιδιωτική εταιρεία και τα καλύτερα οφέλη”.

Homes

Η επέκταση της Marriott σε αυτόν τον κλάδο αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα του πιλοτικού προγράμματος 2018 υπό την επωνυμία Tribute Portfolio Homes. Από τους φιλοξενούμενους που έκαναν κράτηση κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος, το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις, σχεδόν το 90% ήταν μέλη του Marriott Bonvoy και πάνω από τα τρία τέταρτα ταξιδεύουν για αναψυχή με την οικογένεια και τους φίλους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η μέση διαμονή επισκεπτών ήταν περισσότερο από τριπλάσια από την τυπική παραμονή του ξενοδοχείου. Αυτές οι ιδέες, μαζί με τη δέσμευση της Marriott να προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικά και διαφορετικά καταλύματα, όπως ευρύχωρα σπίτια με ένα ή περισσότερα υπνοδωμάτια, μεγάλες κουζίνες, πλυντήριο ρούχων και πολλά άλλα, διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της επιλογής κατοικιών πολυτελείας και κατοικιών υψηλής ποιότητας ως τις βασικές αγορές αναψυχής που διατίθενται, οι οποίες συμπληρώνουν τις βασικές προσφορές του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της Marriott.

ΠΗΓΗ: