Το Grand Paradiso είναι ένα Ξενοδοχείο αφιερωμένο στην οπτικοακουστική τέχνη σε όλες τις μορφές του: κινηματογράφος, ταινίες μικρού μήκους, βίντεο κλιπ … Είναι ένα σύμπαν που αποτίει φόρο τιμής στην έβδομη τέχνη και οι πιο εμπνευσμένοι εκπρόσωποί του (για το Concept), παρέχουν τα ονόματα για τις τρεις μεγάλες σουίτες: Almódovar, David Lynch και Wes Anderson. Τα άλλα δωμάτια θα έχουν το όνομά τους από διεθνείς οπτικοακουστικούς καλλιτέχνες και υπάρχει ένας κινηματογράφος όπου θα προβάλλονται ταινίες και ντοκιμαντέρ και μια γκαλερί όπου θα εκτίθενται έργα διαφορετικών καλλιτεχνών σε οθόνες. Ένα μέρος όπου τα παστέλ χρώματα, το Art Deco (στην πιο κλασική και κομψή του έκδοση) και ο ηδονισμός συγκλίνουν στην καρδιά του κόλπου του Σαν Αντόνιο.

Lobby

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, γι ‘αυτό έχει καταργηθεί ο τυπικός χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου. Το λόμπι είναι το σημείο συνάντησης του ξενοδοχείου και στόχος είναι να υιοθετηθεί μια διαδικασία checkin μια πολύ πιο ζεστή στιγμή όπου ο επισκέπτης αισθάνεται άνετα. Υπάρχει ένα jukebox της δεκαετίας του ’70 και ένα μικρό τραπέζι όπου μπορείτε να καθίσετε με ηρεμία και ησυχία ενώ πίνετε ένα κοκτέιλ.

Hall

Μια εντυπωσιακή αίθουσα hall είναι η καλύτερη κάρτα του ξενοδοχείου. Αυτός ο χώρος θα έχει έναν καναπέ σε σχήμα φιδιού που διασχίζει το δωμάτιο που, όπως είπε η Μαντόνα, θα προκαλέσει αναταραχή. Ένας ανοιχτός χώρος που θα γίνει το τέλειο σημείο συνάντησης πριν παρακολουθήσετε μια ταινία στον κινηματογράφο μας ή να πιείτε ένα ποτό στον τελευταίο όροφο κατά το ηλιοβασίλεμα.

Galería

Στη σύγχρονη γκαλερί τέχνης, έργα από διεθνείς οπτικοακουστικούς καλλιτέχνες θα εμφανίζονται σε προσωρινές εκθέσεις. Στόχος είναι οι καλλιτεχνικές παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο να είναι οπτικές εμπειρίες που οδηγούν τις αισθήσεις μας στο επόμενο επίπεδο, γίνονται ενθαρρυντικές αναμνήσεις που οι επισκέπτες θα ήθελαν να ξαναζήσουν.

Restaurante

Ένα κομψό εστιατόριο με μπαρ που μπορεί να σερβίρει τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου της πισίνας. Ένας χώρος όπου η τέχνη, η γαστρονομία και η μουσική συγχωνεύονται σε μια ενιαία ιδέα.

Cinema

Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του ξενοδοχείου είναι ένας κλασικός κινηματογράφος που βρίσκεται στο εσωτερικό του (με κόκκινα βελούδινα καθίσματα και μικρά τραπέζια με ατομικούς λαμπτήρες) που είναι ο καλύτερος φόρος τιμής στην έβδομη τέχνη. Ένας μικρός ναός για cinephiles που θα εμφανίζει ταινίες στην αρχική τους γλώσσα, ντοκιμαντέρ … κ.λπ.

Suites

Εάν θέλετε να κοιμηθείτε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, δεν χρειάζεται να πάτε στο Bellagio στο Λας Βέγκας (Ocean’s Eleven), στο Beverly Wilshire στο Λος Άντζελες (Pretty Woman) ή στο Park Hyatt στο Τόκιο (Lost in Translation).

Τα δωμάτια του GRAND PARADISO θεωρούνται συνέχεια των δωματίων PARADISO, ενώ είναι πιο πολυτελή και ελαφρώς πιο κλασικά σε στιλ. Οι εννοιολογικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν: “Frame TV” που δείχνει τα οπτικοακουστικά έργα του καλλιτέχνη του οποίου το όνομα βρίσκεται στην πόρτα του δωματίου, ένα βιβλίο με περιεχόμενο που σχετίζεται με τον καλλιτέχνη, μια κορνίζα με μια αφίσα του έργου τους και τα κλασικά ηχεία Marshall και Ψυγείο SMEG που είναι πλέον τα κύρια χαρακτηριστικά του Concept.